Site icon TLIFE

Πέτρος Γαϊτάνος: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις δηλώσεις μου για την Χρυσή Αυγή”

Ο Πέτρος Γαϊτάνος ήταν καλεσμένος την Κυριακή των Bαΐων, στο Έλα Χαμογέλα και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για όσα ετοίμασε για την Μεγάλη Εβδομάδα  σε συνεργασία με τον Γιώργο Πατούλη. Πρόκειται για μια παραγωγή με τίτλο «Στην εκκλησία από το σπίτι, Μεγάλη Εβδομάδα και Ανάσταση».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που χρόνια τώρα έχουμε συνδέσει με τους ύμνους και την κατάνυξη της Μεγάλης Εβδομάδας, αλλά και για το θέμα της Πίστης στο Θεό. Όταν πήγε η κουβέντα στην αυτοκριτική, ο Πέτρος Γαϊτάνος ήθελα 

“Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι που δεν έχει ξεκαθαριστεί όσο πρέπει όλα αυτά τα χρόνια και έχει να κάνει με τις δηλώσεις μου για τη Χρυσή Αυγή” είπε ο γνωστός τραγουδιστής και συνέχισε: 

“Έκανα ένα λάθος και θέλω να ζητήσω μια συγγνώμη. Βλέπαμε ότι αυτοί οι άνθρωποι βοηθούσαν κάποιους γέροντες. Δεν μου ταιριάζει ο Πέτρος αυτός. Δεν μου ανήκει αυτή η νοοτροπία. Φάνηκε ότι στήριζα αυτούς τους ανθρώπους. Θα ήθελα να ξεκαθαριστεί. Ποτέ δεν τους στήριξα και ποτέ δεν τους στηρίζω. Δεν ήταν ευθείς αυτοί οι άνθρωποι. Δεν θέλω να ξανασυνδεθώ με αυτές τις δράσεις ποτέ ξανά. Όταν αυτοί οι άνθρωποι με πλησίασαν, τους ξεκαθάρισα ότι δεν έχω καμία σχέση μαζί τους”

© 2024 tlife.gr