Πέτρος Ξεκούκης: «Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, το λένε και οι κανόνες της εκκλησίας»

Για την εκλογή του Νίκου Αναδιώτη στην Ευρωβουλή και τις απόψεις του περί ομοφυλοφιλίας που έχουν σχολιαστεί αρκετά έντονα, μίλησε ο Πέτρος Ξεκούκης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και τον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά.

«Εγώ δε θα εξετάσω το κόμμα με το οποίο επέλεξε να μπει υποψήφιος και να εκλεγεί στις Ευρωεκλογές. Εξετάζω ότι ένας συνάδελφός μου, αγαπητός συνάδελφος και ευγενής, αγαπημένος μου φίλος, βγήκε και εξελέγη στην Ευρωβουλή. Το ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, είναι αμαρτία, οι πατέρες έχουν μιλήσει.

Εγώ θα πω τι λέει η εκκλησία και οι κανόνες της. Οι κανόνες της εκκλησίας είναι σαφείς, είναι μια από τις μεγαλύτερες αμαρτίες. Αυτό το λένε οι κανόνες της εκκλησίας. Ή τους αποδέχεσαι ή όχι… » ανέφερε ο Πέτρος Ξεκούκης.

Σε άλλο σημείο, σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη, ο ηθοποιός δήλωσε, «Ο Κιμούλης δεν έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική βία, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Για λεκτική βία μπορεί να κατηγορηθείς κι εσύ στο δρόμο από έναν τρελαμένο οδηγό. Περιμένω με αγωνία να δω πως θα πάει η περιοδεία του. Εγώ, τον αγαπώ πολύ και τον εκτιμώ τον Γιώργο».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164