Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ενοχλημένη με τους δημοσιογράφους – «Είμαι υποχρεωμένη να κάνω διάλογο μαζί σου;»

Σε ένα beauty event συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Δευτέρας 16/9 την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί, με την ίδια να απαντά: «Δεν μπορώ να κάνω νομίζω πια τρίτο παιδί, και να θέλω. Καλό είναι να μη τις κάνετε αυτές τις ερωτήσεις γι’ αυτό το λόγο, γιατί υπάρχουν γυναίκες που ενδεχομένως να μη μπορούν, να μη θέλουν είτε γιατί έχουν μια άλλη ταυτότητα. Είναι καλό γενικά αυτές τις ερωτήσεις με τα παιδιά να τις αποφεύγετε».

Στη συνέχεια, δημοσιογράφος ρώτησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον λόγο που ενώ τοποθετείται πάνω σε πολλά ζητήματα μέσα από τα social media της, όταν δέχεται σχετικές ερωτήσεις από δημοσιογράφους δεν απαντά. Η εν λόγω ερώτηση έκανε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να αντιδράσει λέγοντας:

«Δεν έχω το δικαίωμα στα δικά μου social media να πω κάτι χωρίς να θέλω να κάνω διάλογο; Θεωρείς ως δημοσιογράφος ότι είμαι υποχρεωμένη να κάνω διάλογο με εσένα; Για ποιο λόγο; Θα τοποθετηθώ, θα πω την άποψή μου, θα είμαι πάντα υπέρ του δικαίου, αλλά το να κάνω συζήτηση παραπάνω που θα παιχτεί στην τηλεόραση είναι ένα άλλο θέμα, θα πρέπει να δώσω τη συγκατάθεσή μου γι’ αυτό, δεν είμαι πάντα διαθέσιμη γι’ αυτό».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164