Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Έχω ακούσει ότι η Μαρίνα Σάττι είναι δύσκολη στις συνεργασίες της»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για τον απόηχο της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2024 αλλά και το νέο άλμπουμ που κυκλοφόρησε η Μαρίνα Σάττι, γεμάτο ατάκες και μηνύματα.

«Εκεί μέσα λέει κάποια περίεργα πράγματα που για κάποιον περίεργο λόγο, μερικοί θεώρησαν ότι αφορά κάθε Έλληνα. Το ότι λέει πως η “Μαρίνα σας πήγε τάπα”, εμένα προσωπικά δεν με αφορά, δεν μου λέει τίποτα.  Δεν θεωρώ ότι το απευθύνει σε εμένα ως Έλληνα πολίτη», ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Στο τέλος του κομματιού λέει: “Πλάκα σας έκανα, καλή επιτυχία Ελλάδα, τώρα πάω διακοπές”. Κάποιοι είπαν: “μας φτύνει”. Παιδιά να σοβαρευτούμε. Δεν προλαβαίνει να βγει κάτι, ενώ ο τελικός της Eurovision είναι Σάββατο και τη Δευτέρα να κυκλοφορήσει. Αυτό έχει ηχογραφηθεί καιρό πριν», ανέφερε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Όσο για το σχόλιό του πως η Μαρίνα Σάττι είναι απαιτητική στις συνεργασίες της, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εξήγησε: «Είναι κάτι που έχω ακούσει. Μου είπαν κάποια πράγματα τα οποία προκύπτουν από δύο πηγές. Η πηγή της Eurovision, μου είπε κάποια πράγματα που έκανε εκεί, όσο εγώ προσπαθούσα να τη δικαιολογήσω. Μου είπαν ότι συνέβησαν διάφορα πράγματα», ανέφερε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος χωρίς να περνά σε λεπτομέρειες.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164