Site icon TLIFE

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ήταν φάουλ αυτό, δεν το έκανα για να τον τσιγκλήσω»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τη δημοσιογράφο, Λιάνα Ζημάλη έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μεταξύ άλλων σχολίασε θέματα της επικαιρότητας, αλλά και πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα.

«Είναι απολύτως λογική η τηλεοπτική πρωτιά της Φαίης Σκορδά. Οι άλλες εκπομπές είναι ‘αγχωτικές’. Η φασαρία, οι μονόλογοι του παρουσιαστή, η βαβούρα, δεν αρέσουν πια στον κόσμο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πιο χαλαρός και έχει περισσότερο χρόνο στη Φαίη», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Και συνέχισε: «Στον Γιώργο Λιάγκα βλέπω μεγαλύτερους σε διάρκεια μονολόγους απ’ ότι θα έπρεπε. Υπάρχουν μονόλογοι – διαγγέλματα. Υπάρχουν 4-5 άτομα σημαντικά μαζί του, τα οποία πρέπει να βρουν χρόνο να πουν την άποψή τους, θα γίνει χαμός για να προλάβουν».

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε: «Έκανε ένα φάουλ ο Δημήτρης. Το επόμενο βράδυ, σε ένα event, είπε ότι εγώ τον τσίγκλησα και μίλησε. Την ώρα που έλεγα εγώ την άποψή μου ενοχλήθηκε ο Δημήτρης και είπε τη δική του με έντονο τρόπο. Δεν τον διέκοψα εγώ για να τον τσιγκλήσω».

«Επίσημα δεν μου έχουν πει να κάνω τον ρόλο του ‘κακού’ σε εκπομπή, ανεπίσημα ναι. Δεν μου έχει πει κανείς να κάνω τον ‘κακό’, ίσως γιατί ξέρουν ότι αυτό θα γίνει αργά και γρήγορα. Με έχουν προκαλέσει πολλές φορές σε εκπομπή, εκ των υστέρων συνειδητοποίησα ότι κάποιοι μου πήγαιναν κόντρα για να πάρουν από μένα το ζητούμενο», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Κλείνοντας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και στη Ματούλα Ζαμάνη λέγοντας: «Η Ματούλα Ζαμάνη μπορεί να κάνει ότι θέλει στη συναυλία της. Το ότι έγινε θέμα έχει να κάνει με την υποκρισία του βιώνουμε. Αν δεν είχε τη συγκεκριμένη φυσική κατάσταση, θα γινόταν θέμα συζήτησης; Στον Σάκη Ρουβά ήταν το ζητούμενο να το κάνει. Το 2009 όταν του έγινε ανάθεση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, σηκώθηκε δημοσιογράφος και τον ρώτησε εάν θα σκίσει το μπλουζάκι».

© 2024 tlife.gr