Site icon TLIFE

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Γιώργο Μαζωνάκη: «Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, είναι πολύ λυπηρό»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη Μαρίνα Σάττι, τον «πόλεμο» στην οικογένεια Μαζωνάκη και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε για τη διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη: «Με αυτό το θέμα έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Είναι πολύ λυπηρό, γιατί αυτές τις δεκαετίες μέσα στη δουλειά ξέρω ότι οι περισσότεροι καλλιτέχνες που έχουν δικό τους άνθρωπο ως alter ego τους ειδικά στα οικονομικά, συνήθως επιλέγουν συγγενικά πρόσωπα.

Όταν λοιπόν επιλέγεις συγγενικό σου πρόσωπο και μπορεί να ανακαλύψεις κάτι ή να νιώσεις προδομένος, πιστεύω ότι είναι μεγάλος ο πόνος και αμηχανία. Αλλιώς θα διαχειριστείς μία δυσκολία όταν προκύπτει απλά με έναν συνεργάτη σου κι αλλιώς όταν είναι συγγενής. Αν κάποιοι συγγενείς δε φέρονται καλά και εκμεταλλεύονται την εισροή χρημάτων, πρέπει να ακουστούν αυτά, να μην έχει κανείς ασυλία».

Στη συνέχεια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε: «Διαφώνησα πολύ με τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι απέναντι στην τραγουδίστρια του Ισραήλ τη βραδιά του β’ ημιτελικού, εκπροσωπείς μία χώρα και δε δικαιούσαι να υιοθετήσεις καμία πολιτική στάση. Από εκεί και πέρα υπάρχει μία υπερβολή, που κακώς στρέφεται στη Μαρίνα Σάττι, εν αντιθέσει με τους αναμεταδότες και παρουσιαστές της Eurovision που εκεί πάνε γυρεύοντας».

© 2024 tlife.gr