Site icon TLIFE

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Κατερίνα Λιόλιου: «Μην κάθεσαι με τα πόδια ανοιχτά να πεις το ”Διθέσιο”, σεβάσου το τραγούδι»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα για την τηλεόραση, τις αντιδράσεις για το σκετς του Μάρκου Σεφερλή και την Κατερίνα Λιόλιου.

Αρχικά, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέφερε πως «θα ήταν καλό να ηρεμήσουμε λίγο και να χαλαρώσουμε όλοι. Λίγο περισσότερη ψυχραιμία και από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, να μην υπάρχει δηλαδή αυτό το μόνιμο «ποιος είπε, τι;» και να μη μας συμπαρασύρει η υπερβολική τάση προς το πολιτικό ορθό που ξεφεύγει σε μια μορφή νέου φασισμού, να προσέχουμε και να κάνουμε αυτολογοκρισία μόνοι μας».

Σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός είπε: «Ταυτόχρονα λίγο περισσότερη ψυχραιμία και από τον Μάρκο Σεφερλή από την άποψη του ότι δεν έχει ανάγκη να δικαιολογείται. Και να δέχεται κάποιες επιθέσεις, δεν τρέχει τίποτα. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία και πλέον αυτή έχει διάρκεια που δεν έχει λόγο να απαντάει πάντα ακόμα και αν του την πέφτουν».

Ακόμη, αναφορικά με την εκτέλεση της Κατερίνας Λιόλιου στο τραγούδι Διθέσιο της Άλκηστις Πρωτοψάλτη που σχολιάστηκε, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε «Επειδή θα γίνω κακός θέλω η απάντηση να παίξει ολόκληρη και αν χρειαστεί να βάλετε και ένα μπιπ. Ορθώς λέει το Διθέσιο και χαίρομαι η νέες καλές τραγουδίστριες να περνάνε αυτά τα σημαντικά και ωραιότατα τραγούδια στις νεότερες γενιές, που μπορεί να μην τα ξέρουν. Το Διθέσιο όμως είναι ένα τραγούδι που δεν τραγουδιέται με το αιδοίο έξω! Μην μου κάθεσαι με τα πόδια ανοιχτά, ημίγυμνο φόρεμα, να πεις το Διθέσιο. Σεβάσου το τραγούδι».

© 2024 tlife.gr