Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κατά Κωνσταντίνου Αργυρού: «Δεν γίνεται να κάνεις στο Ηρώδειο αυτό το πράγμα με τα μπουζούκια»

Ενοχλημένος φαίνεται πως είναι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με καλλιτέχνες, όπως τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που είδαμε να εμφανίζονται στο Ηρώδειο το τελευταίο διάστημα.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Happy Day είπε πως θα έπρεπε ο τρόπος επιλογής να είναι πιο αυστηρός, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

«Δεν μπορώ να θυμάμαι την τιτανοτεράστια ερμηνεύτρια, Βίκυ Μοσχολιού, με ένα από τα σπουδαιότερα ρεπερτόρια, να πέθανε με αυτό το παράπονο, ότι δεν της δόθηκε ποτέ το Ηρώδειο. Δεν γίνεται, λοιπόν, να μην έχει δοθεί το Ηρώδειο στη Βίκυ Μοσχολιού και να δίνεται αφειδώς στις Μέλισσες, στον Αργυρό, στον Ρουβά και για να χορεύει ζεϊμπέκικο ο Γκλέτσος», σημείωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μιλώντας στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

«Αν ένας καλλιτέχνης πηγαίνει στο Ηρώδειο για να δημιουργήσει μία συνθήκη ίδια με το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδάει, τότε για ποιον λόγο πηγαίνει στο Ηρώδειο;», ανέφερε, επίσης, ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Στο Ηρώδειο πας να κάνεις κάτι διαφορετικό, δεν γίνεται να πηγαίνεις και να κάνεις αυτό το πράγμα με τα μπουζούκια! Δεν είναι μπουζούκια το Ηρώδειο, έλεος!», πρόσθεσε, επίσης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164