«Ποταμός» ο Γκλέτσος για Κασσελάκη: «Ένας αρχηγός αριστερού κόμματος δεν μπορεί να κάνει επίδειξη πλούτου, είναι νάρκισσος»

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno», με αφορμή την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της «Γη της Ελιάς» στο Mega.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την απόφασή του να διεκδικήσει υποψηφιότητά ως πρόεδρος του κόμματος, ξεσπώντας παράλληλα εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη.

«Τον στήριξα τον Κασσελάκη. Μετά τους 2-3 μήνες όταν ξετύλιξε πλέον το τι είναι, είδαμε ότι δεν μας κάνει. Ήταν ένας άνθρωπος που περιδιάβαινε τα κανάλια, μίλαγε για τον προσωπικό πλούτο και και την προσωπική του ευτυχία. Δεν είναι πολιτικό ον, δεν κάνει για την πολιτική, δεν κάνει για την Αριστερά. Ένας αρχηγός αριστερού κόμματος δεν μπορεί να κάνει επίδειξη πλούτου» τόνισε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Πάθαμε ένα σοκ. Χάσαμε τον φυσικό μας ηγέτη, τον Αλέξη Τσίπρα. Πιαστήκαμε από μία σανίδα σωτηρίας χωρίς να ξέρουμε πολλά για αυτόν. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι νάρκισσος. Να βρεθείς αρχηγός σε ένα αριστερό κόμμα, το οποίο κυβέρνησε 4,5 χρόνια την πατρίδα, που πρώτη φορά η Αριστερά έγινε κυβέρνηση και βρίσκεσαι να είσαι δεύτερος στην ιστορία αυτού του κόμματος να είσαι αρχηγός και το μόνο που σε ενδιαφέρει – μου έρχεται να βάλω τα κλάματα – να δείξεις το σαλόνι σου στον Νίκο Ευαγγελάτο και στον Γιώργο Λιάγκα; Αυτό μωρέ σε ενδιαφέρει;», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Δεν τον έδιωξε η Κεντρική Επιτροπή, τον “ξέρασαν” τα ιερά και τα όσια της Αριστεράς», τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος.

 

«Έχω οραματιστεί πως θα είμαι ως πρωθυπουργός, πέρα από αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έχω προσωπολατρεία με τον Αλέξη Τσίπρα. Θεωρώ ικανότατους όλους τους υποψήφιους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ», είπε επίσης ο Απόστολος Γκλέτσος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164