Site icon TLIFE

Πρώην συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Έχω γνωρίσει την πρώην σύντροφό του και είναι ψυχούλα»

Στην εκπομπή T-Live το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε ο πρώην συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας εξαιτίας της διαρροής ροζ βίντεο με την πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο.

Ο συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τη Σχολή Καταδύσεων στην Αλόννησο μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την πρώην σύντροφο που έκανε την πρώτη καταγγελία, χαρακτηρίζοντάς της ως μια «ευαίσθητη ψυχή» και τονίζοντας ότι έπεσε από τα σύννεφα ύστερα από όλα όσα άκουσε. 

«Έχουμε πέσει και εμείς από τα σύννεφα. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις τα συναισθήματα, ούτε το τι ακριβώς έχει γίνει. Δεν μπορείς να βρεις τις λέξεις. Ο Στάθης έδινε στοιχεία… 

Γνωρίζομαι με τον Στάθη εδώ και δέκα χρόνια. Κάναμε καταδύσεις μαζί, μετά φίλοι και τα τελευταία δύο χρόνια συνεργαστήκαμε. Δούλευε για τη σχολή καταδύσεων και έφερνε κόσμο. Είναι εκπαιδευτής. Ο κόσμος ερχόταν χαλαρά στο νησί… Δεν είχε δείξει δείγματα τέτοιας συμπεριφοράς.

Η κοπέλα είναι ευγενέστατη, με μεγάλη εθελοντική δράση, βοηθάει τον κόσμο. Μια ευγενική ψυχή. Φαίνεται και από τη συμπεριφορά της που ζήτησε συγγνώμη» τόνισε ο πρώην συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

© 2024 tlife.gr