Site icon TLIFE

Πρώην σύντροφος Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Δεν μου άρεσε σαν ιδέα να τραβάει βίντεο, με έκανε να νιώθω ασφάλεια»

Αδιανόητα ακούγονται όλα όσα καταγγέλλει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία τον έχει σύρει στα δικαστήρια εξαιτίας της διαρροής προσωπικών βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε και σήμερα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ANT1 και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές για τη σχέση της με τον πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

«Τα βίντεο όλα έχουν τραβηχτεί εις γνώσιν μου. Εγώ δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο και δεν μου άρεσε σαν ιδέα. Κάπως πιέστηκα αλλά αυτός μου έλεγε “είναι ωραία, έλα να τραβήξουμε… είναι μόνο για εμάς. Τα περνάω αμέσως στον υπολογιστή μου για να μη γίνει κάτι αν μου κλέψουν το κινητό και χαθούνε για να μην εκτεθείς”.

Μάλιστα, μου έλεγε και πράγματα για να αισθανθώ ασφάλεια και να συνεχίσω. Και η ηλικία και η αναγνωρισιμότητα του με έκαναν να αισθανθώ ασφάλεια. Δεν ήταν κάποιο παιδάκι άγνωστο. Δεν περίμενα αυτός να κάνει κάτι τέτοιο να ρισκάρει την καριέρα του και το όνομα του, για αυτό είχα μια σιγουριά» τόνισε η πρώην σύντροφός του. 

Η γνωριμία της κοπέλας με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έγινε το 2016 στην Αλόννησο. Εκείνη ήταν μόλις 25 ετών και ο μουσικός παραγωγός 53. Από τότε ήταν αρκετές οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο. Ο έρωτας μετατράπηκε… εφιάλτη. 

«Υπήρχαν και άλλα βίντεο, τα οποία δεν μπορώ να γνωρίζω σε ποιες κυρίες ανήκουν ούτε αν και γι’ αυτά υπήρχε συναίνεση. Έχουν ήδη επικοινωνήσει κάποιες κυρίες. Θα σχηματιστούν κι άλλες δικογραφίες εις βάρος του καταγγελλόμενου. Το πιθανολογώ.

Ο τρόπος που την προσέγγισε κατά την άποψή μου ήταν χειριστικός. Προσπαθούσε να κάνει επίκληση στο συναίσθημά του» εξήγησε η δικηγόρος της κοπέλας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

 

© 2024 tlife.gr