“Ράδιο Αρβύλα”: Η απόλυτη… ψυχρολουσία στους πίνακες τηλεθέασης! Μαύρη Τρίτη για τους Αντεννικούς.

Η απόλυτη ανατροπή! Η απόλυτη ψυχρολουσία! Αυτό που συμβαίνει σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, πολύ απλά δεν το πιστεύουν, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει… Ναι, δεν πιστεύουν ότι το “Ράδιο Αρβύλα”, η εκπομπή-φαινόμενο, η εκπομπή που κάθε φορά που βγαίνει στον αέρα βάζει μπουρλότο στα μηχανάκια της Nielsen, ήρθε στους δέκτες μας και η υποδοχή ήταν απλά… χλιαρή.

Με άλλα λόγια; Ο βασιλιάς της τηλεθέασης Αντώνης Κανάκης, ήρθε χθες το βράδυ και όχι το κοινό δεν παραληρούσε… Όχι, το κοινό δεν ήταν εκεί για να τον αποθεώσει και φυσικά και για να τους αποθεώσει.

Το “Αρβύλα” αναμφισβήτητα είναι μία εκπομπή-κόσμημα, είναι μία εκπομπή που πρέπει να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση, που επιβάλλεται να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση, όπως άλλωστε όλες οι εκπομπές σάτιρας και καυστικού, βιτριολικού λόγου, σε αυτές τις περίεργες, γκρίζες και ενίοτε σκοτεινές εποχές που ζούμε.

Ναι, γιατί είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι ακριβώς σε αυτές τις εποχές, η οποιαδήποτε μορφή σάτιρας ενοχλεί και κόβεται…

Όμως, οι τηλεθεατές αγαπούν μία εκπομπή γιατί την βλέπουν, γιατί την παρακολουθούν και όχι γιατί… περιμένουν για να την δουν! Στη τηλεόραση τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανένας δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει μόνιμη… πελατεία.

Πρέπει αυτή η σχέση με τον κόσμο να μένει πάντα ζωντανή. Να είναι μία σχέση σε… εγρήγορση και όχι σε αναμονή! Οι ταχύτητες στη τηλεόραση είναι ιλιγγιώδεις. Έτσι, λοιπόν, εσύ δεν μπορείς να πατάς το slow-motion! Δεν μπορείς σε ένα τηλεοπτικό κόσμο που διαρκώς αλλάζει να πηγαίνεις με ρυθμό χελώνας… Και το κυριότερο; Να πιστεύεις πως για πάντα θα είναι όλοι οι άλλοι εκεί και θα σε περιμένουν!

Γιατί έρχεται η στιγμή και ο άλλος όχι δεν σε περιμένει… Και χθες όντως οι τηλεθεατές δεν περίμεναν τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Αποτέλεσμα; Το “Ράδιο Αρβύλα” έκανε τηλεθέαση 15,0% στο σύνολο και 12,5% στο νεανικό, δυναμικό κοινό.

Και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η σημερινή πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, όπως επίσης και την πορεία της brand-new εκπομπής του Αντώνη Κανάκη, η οποία έρχεται στο late night του ΑΝΤ1 την Τετάρτη το βράδυ.

ΥΓ: Επίσης δεν είναι και καθόλου ευχάριστη η σάτιρα με… χρονοκαθυστέρηση, που μυρίζει… ναφθαλίνη!

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164