Ραφαέλα Ψαρρού για Γιώργο Καραβά: «Έχει ξανατύχει να φιλήσει άλλο μοντέλο στο στόμα, δεν τον έχω ζηλέψει»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και στον Γρηγόρη Μπάκα μίλησαν ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού το πρωί της Πέμπτης 7/10.

Ο coach του GNTΜ και η αγαπημένη του μίλησαν για τη σχέση τους, ενώ αποκάλυψαν και κάποια από τα νέα τους επαγγελματικά σχέδια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γρηγόρης Μπάκας ζήτησε από την Ραφαέλα Ψαρρού να σχολιάσει το βίντεο του Γιώργου Καράβα με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, στο οποίο τους είδαμε να φιλιούνται στα πλαίσια μία δοκιμασίας για το GNTM. Η ίδια χαμογελώντας απάντησε πώς αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στο επάγγελμά του και το έχει συνηθίσει, ενώ τόνισε πώς δεν έχει ζηλέψει ποτέ τον σύζυγό της, σε αντίθεση με εκείνον που παραδέχτηκε πώς έχει ζηλέψει, ιδιαίτερα στο παρελθόν.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yiorgos Karavas (@yiorgoskaravas_official)


Όταν ο Γιώργος Καράβας ρωτήθηκε για το εάν το φετινό GNTM θα είναι γυναικεία ή ανδρική υπόθεση απάντησε: «Είναι πολύ μεγάλο ντέρμπι φέτος. Πέρυσι τα πράγματα ήταν πιο ευδιάκριτα. Φέτος νομίζω είναι 50-50. Φέτος έχουμε πολύ δυνατές κοπέλες, ενώ πέρυσι οι κοπέλες υστερούσαν σε σχέση με τα αγόρια».

Μιλώντας για τα επαγγελματικά του σχέδια, το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε: «Το ζητούμενό μου δεν είναι απλά να μείνω στην τηλεόραση απλά και μόνο για να κάνω μία εκπομπή και να είμαι σε ένα πάνελ. Εάν δεν υπάρχει κάτι το οποίο να ταιριάζει σε εμένα, απλά δεν θα το κάνω. Αυτό το διάστημα έχω αρκετές συνεργασίες με τη Βίκυ Καγιά, για κάποιο λόγο δουλεύουμε πολύ ως ζευγάρι και αρέσουμε στον κόσμο».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164