Site icon TLIFE

Ράνια Τζίμα για Γαβριήλ Σακελλαρίδη: «Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές στη μεταξύ μας σχέση»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 17/9 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η Ράνια Τζίμα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega μίλησε για τις αντιρρήσεις του πατέρα της να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, τη σχέση με την κόρη της, αλλά και τις διακυμάνσεις που έχει περάσει η σχέση με τον σύζυγό της Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Οι γονείς μου δεν ήθελαν να γίνω δημοσιογράφος. Ο πατέρας μου ακόμα δυσφορεί. Ακόμα και τώρα, που κάνω τη δουλειά 19 χρόνια. Μου λέει ότι δεν είναι δουλειά αυτό που κάνω, ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Δεν παρακολουθεί το δελτίο, και με παίρνει πάντα τηλέφωνο την ώρα που είμαι στον αέρα.

Μέσα μου το έχω απαντήσει με όρους ψυχανάλυσης γιατί το κάνει. Με παίρνει την ώρα του δελτίου, λέει ότι δε μας βλέπει και πως ότι χρειάζεται να μάθει, θα το μάθει, ότι δε μας έχει ανάγκη. Δε ξέρω από που ενημερώνεται. Ενημερώνεται αλλά… Εκείνη την ώρα, του δελτίου θα με πάρει να μου πει, αν έφαγα, τι γίνεται με το παιδί… Δεν είναι ότι βλέπει και περιμένει να βρει τη χαραμάδα να πάρει τηλέφωνο, πάνω στο δελτίο, οποιαδήποτε στιγμή θα πάρει τηλέφωνο.

Πρώτα απ’ όλα δε μου έχει πει ποτέ μπράβο. Ποτέ. Τον ξέρω σαν άνθρωπο, δε θέλει να το χωνέψει ότι είμαι δημοσιογράφος. Η μαμά μου ήταν πολύ διαφορετική και της αγκαλιάς. Δε γίνεσαι ποτέ της αγκαλιάς αν δεν την έχεις εισπράξει. Είναι αδύνατο. Αν δεν έχεις πάρει πολλή αγάπη και τρυφερότητα… Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται. Δε σε ακουμπάνε» εξομολογήθηκε αρχικά η Ράνια Τζίμα.

«Η κόρη μου είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα. Νομίζω δε μοιάζει στον χαρακτήρα ούτε σε μένα, ούτε στον Γαβριήλ. Το χαίρομαι πάρα πολύ αυτό. Είναι διαφορετική και από τους δυο μας. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητη, τόσο που κατά καιρούς μας έχει προβληματίσει πολύ και τους δυο μας. Ο Γαβριήλ είχε έρθει κάποια στιγμή στο σπίτι, όταν η Ελένη ήταν τριών ετών, με ένα βιβλίο “Το υπερευαίσθητο παιδί και πως να το αντιμετωπίσετε”… Τα παίρνει μέσα της. Κάνει το δικό σου δικό της. Έχει τη ματιά της στραμμένη στον άλλον…

Δεν είμαι καθόλου αυστηρή μαζί της και ο Γαβριήλ διαμαρτύρεται γιατί λέει ότι τον αφήνω να κάνει τον κακό. Αλήθεια είναι. Της έχω τρομερή αδυναμία. Δεν αντέχω τη σύγκρουση μαζί της… Μια φορά της έχω μιλήσει πολύ έντονα μέσα στο αυτοκίνητο, και άλλη μια φορά την έβαλα τιμωρία στο δωμάτιό της. Δεν είχα ενοχές γιατί είχε πάρα πολύ άδικο και είχα πάρα πολύ δίκιο. Είναι 8 ετών και έχει μπει τιμωρία μια φορά» είπε σε άλλο σημείο για την κόρη της.

Τέλος, για τη σχέση της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη η Ράνια Τζίμα απάντησε, «Δεν είμαστε ένα φλατ ζευγάρι. Ο Γαβριήλ μπορεί να μου τεντώσει το νευρικό σύστημα. Ώρες ώρες γίνεται πάρα πολύ εσωστρεφής, κλείνετε στον εαυτό του. Εκπέμπει κάτι, το οποίος δε μπορείς να το καταλάβεις… Σίγουρα δεν είμαστε η οικογένεια που βλέπουμε στις διαφημίσεις που είναι όλα τέλεια. Έχουμε συγκρούσεις, έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές στη μεταξύ μας σχέση, πάρα πολύ δύσκολες. Όπως νομίζω όλα τα ζευγάρια».

© 2024 tlife.gr