Ραχήλ Μακρή: Έτσι πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο «Ι’m celebrity get me out of here»

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του νέου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, “Ι’m celebrity get me out of here“.

Ένα από τα πρόσωπα που θα βρεθούν σε αυτό, και προκαλεί έκπληξη, είναι η Ραχήλ Μακρή. Η κάμερα της εκπομπής “Fay’s time” και ο δημοσιογράφος Χρήστος Λυσσέας, συνάντησαν τη Ραχήλ Μακρή λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο και εκείνη, μέσα σε όλα, μίλησε για το πώς πήρε αυτή την απόφαση αλλά και για το αν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την κριτική.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση που την πήρα μαζί με την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου ήταν εκείνα που με παρακίνησαν να συμμετέχω στο “I’ m celebrity get me out of here”. Στην αρχή είπα όχι, μου φαινόταν λίγο περίεργο για μένα. Μετά είδα ότι στην Αγγλία συμμετείχε και ο Υπουργός Υγείας. Εδώ βέβαια, δεν είναι μεγάλη Βρετανία, είναι λίγο ασυνήθιστο, αλλά δεν έχει σημασία.

Τρία χρόνια στη Βουλή άκουγα μόνο σχόλια και κλεισμένα μικρόφωνα. Πρόσωπο που να έχει σχολιαστεί περισσότερο από μένα στην ιστορία της μεταπολίτευσης, δεν υπάρχει. Ας συνεχίσουν να σχολιάζουν. Στο κάτω κάτω πρόκειται για ένα παιχνίδι. Επομένως, δε με αφορά η σκληρή τους κριτική» ανέφερε η Ραχήλ Μακρή.

«Αυτό που δε θα ήθελα να συμβεί στο παιχνίδι, είναι, τελικά να είναι ανιαρό. Ο κόσμος έχει ανάγκη από κάτι πιο ανάλαφρο. Είναι κάτι που θα έχει το γέλιο του, τον τρόμο του… Ο τελευταίος άνθρωπος που χαιρέτησα είναι τα παιδιά μου και ο σύζυγός μου. Μου είπαν καλή τύχη, τα σ’ αγαπώ πέσανε… Τα γούρια μου είναι τα δυο κομποσκοίνια μου, και το φυλαχτό του Αγίου Εφραίμ που φοράω πάντα» κατέληξε η Ραχήλ Μακρή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164