Site icon TLIFE

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω εμμονή με το μπαλέτο – Δεν ασχολήθηκα γιατί ήμουν παιδί λαϊκής οικογένειας»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης με αφορμή τη νέα του ταινία «Νυχτερινός Εκφωνητής», μίλησε στο ERT Talks και τον Απόστολο Μαγγηριάδη.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για την σχέση του με τον χρόνο ανέφερε: «Έκανα πάρα πολλά χρόνια να κάνω ταινία για έναν και μοναδικό λόγο, δεν είχα τι να πω, συνήθως όταν μπαίνεις στα 50 αρχίζεις να έχεις κάτι να πεις πρώτα στον εαυτό σου ότι δεν θα καταμετρηθείς στους νέους. Τα 40 έχουν έναν απόηχο νεότητας», είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. 

«Έπαθα μία από τις πολλές υπαρξιακές μου κρίσεις την οποία θέλησα να μοιραστώ με το κοινό . Εγώ έχω εμμονή με το μπαλέτο, μου αρέσει πολύ», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός. 

«Πολύ μεγάλο απωθημένο το μπαλέτο. Εγώ παιδιόθεν μου άρεσε πολύ το μπαλέτο και τώρα παρακολουθώ και βλέπω. Δεν ασχολήθηκα γιατί ήμουν παιδί λαϊκής οικογένειας. Ο μπαμπάς μου ήταν εργάτης, ήταν αγρότης και πεταλωτής στον Έβρο. Μετά ήρθε στην Αθήνα έγινε κηπουρός, μετά έγινε εργάτης. Και εκεί στη δεκαετία του ’70, όχι ότι δεν με αφήνανε, αλλά τους φαινόταν πολύ παράξενο», είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης πρόσθεσε: «Βέβαια σε βαθύ γήρας ο πατέρας μου, καθόμασταν στον Έβρο στο χωριό και βλέπαμε μπαλέτο, μου είπε Ρένο ξέρεις μετάνιωσα που δεν σε έγραψα στο μπαλέτο. Θα σου πήγαινε πάρα πολύ. Και βέβαια μου λέει δεν είναι αργά. Μπορείς και τώρα, βέβαια ήμουνα 40 τόσων χρονών δεν πειράζει, αλλά καμιά φορά ξέρεις τι σκέφτομαι; Γιατί όχι; Δηλαδή γιατί όχι ένας άνθρωπος 53 χρονών, να μην αρχίσει να σπουδάζει μπαλέτο και να χορεύει για τον εαυτό του και τους φίλους του;».

© 2024 tlife.gr