Site icon TLIFE

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας θα βγουν 100% καθαρές» – Τι έλεγε στο Tlive για τη διακοπή της κύησής της

 Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας απολογείται στον ανακριτή, είχε μιλήσει στο T-live και την Πόπη Παπαδοπούλου για τη διακοπή της κύησής της. Πότε και γιατί την είχε κάνει; Ακόμα, ήταν 100% βεβαία, πως η τοξικολογικές εξετάσεις της πρωτότοκης κόρης της θα βγουν 100% καθαρές.

Παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

-Πώς είσαι;

Προσπαθώ.

-Ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Έχουμε μία πληροφορία, εγώ θέλω να σε ρωτήσω αν κατ’ αρχάς ισχύει αυτό, ότι είχες μείνει έγκυος όταν η Τζωρτζίνα και μετά αρρώστησε. Κάποια στιγμή είχες μείνει έγκυος και μετά έκανες…

Ήμουν εκείνη την ώρα. 

-Α! Ήσουν όταν το παιδί αρρώστησε; 

Ναι. 

-Και τι έγινε; 

Αποφάσισαν οι γιατροί να… λόγω της κατάστασης της Τζωρτζίνας κι επειδή δεν ξέραμε τι γονιδιακό είναι, να σταματήσει η κύηση για το καλό. 

-Α! Κατάλαβα, κατάλαβα! Σε ποιον μήνα ήσουν; 

Όχι, δεν ήταν μωρέ… Ήταν πρόσφατο, δεν θυμάμαι ακριβώς. Ένα, δύο, δυο εβδομάδων! 

-Κατάλαβα! Και λόγω του ότι θέλατε να δείτε αν υπάρχει κάτι γονιδιακό κτλ…

Ναι γιατί ήταν πολύ γρήγορο, ο θάνατος της μπέμπας και της Τζωρτζίνας ήταν πάρα πολύ γρήγορα. Η αρρώστια δηλαδή της Τζωρτζίνας και μετά έπρεπε να δώσουμε έμφαση στην Τζωρτζίνα. 

Δεν γινόταν κάτι άλλο γιατί ήταν τα… πώς να στο πω,  ήταν τα περιστατικά τέτοια που… τότε άρχισε ο γονιδιακός, οπότε ήταν φύσει αδύνατον να συνεχίσει κάτι τέτοιο γιατί αν γεννιόνταν άλλο ένα παιδάκι και είχε την ίδια κατάληξη, μετά τι θα γινόταν; 

-Μάλιστα. Καταλαβαίνω τι λες. Πώς είσαι τώρα; Πώς είναι η ψυχολογία σου; 

Χάλια. 

Θεωρώ ότι, δηλαδή κάποια στιγμή που θα βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών, πραγματικά θα ρίξουν φως στα αίτια. 

Μέχρι να βγουν όμως…

-Πότε σας έχουν πει; 

Εμάς δεν μας έχουν πει τίποτα, τίποτα. Προφανώς μέχρι τέλος της εβδομάδας, απ’ ό,τι λένε και οι εκπομπές, να τελειώσει αυτό. 

-Εσύ μέσα σου τι περιμένεις; Τι πιστεύεις; Γιατί κακά τα ψέματα, εσύ γνωρίζεις καλύτερα τα δεδομένα, καλύτερα από τον καθένα μας. 

Τι εννοείτε, τι πιστεύω; Για τις τοξικολογικές; 

-Ναι, τι πιστεύεις; 

Οι τοξικολογικές καθαρές θα βγουν 100%! Αυτό είναι σίγουρο! Τώρα μετά, δεν ξέρω, τι σύνδρομο μπορεί να βρουν, δεν ξέρω! 

-Σε όλους αυτούς που έχουν, ξέρεις, φτιάξει κάποια σενάρια 

Να περιμένουν λίγο. Ο κόσμος έχει γίνει καχύποπτος πολύ! 

Δες στο παρακάτω βίντεο τι δήλωνε η 33χρονη στο T-live για τη διακοπή της κύησης και τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας:

 

© 2024 tlife.gr