Σάκης Αρναούτογλου για Φώφη Γεννηματά: «Έναν μήνα πριν φύγει με κάλεσε να τη βοηθήσω, αλλά δεν πρόλαβα να της απαντήσω»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου την Τρίτη 28/5.

Ο γνωστός μετεωρολόγος που πλέον ασχολείται και με την πολιτική και κατεβαίνει στις εκλογές της 9ης Ιουνίου Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ,  αρχικά εξήγησε γιατί χρωστάει την ενασχόλησή του με τα κοινά στη Φώφη Γεννηματά.

«Χρωστάω την απόφασή μου να ασχοληθώ με την πολιτική στη Φώφη Γεννημάτα. Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε “θέλω να κατέβεις”, “θέλω τη βοήθειά σου”. Έναν μήνα πριν φύγει με κάλεσε και μου είπε ότι θέλει να ξαναπροσπαθήσω, μου είπε “θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα το σκεφτείς και να μου απαντήσεις μέχρι τον Δεκέμβριο και δεν πρόλαβα να της απαντήσω, έφυγε. Για αυτή την γυναίκα θέλω να κατέβω γιατί με βοήθησε, ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος», είπε αρχικά ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σε άλλο, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην κλιματική αλλαγή και ανέφερε ότι εξαιτίας της υπογεννητικότητας που πλήττει την Ελλάδα το 2186 θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί Ελλήνων, σύμφωνα πάντα με επιστημονικές έρευνες.

«Τα προβλήματα είναι πολλά, από την ακρίβεια, από αυτά που βιώνουμε, το λεγόμενο brain drain, τα νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, με την υπογεννητικότητα που έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν κάνουμε παιδιά. Είχα διαβάσει ότι αν βαδίσουμε με αυτόν τον τρόπο θα είναι το τελευταίο ζευγάρι Ελλήνων που θα υπάρξει και θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί», ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164