Site icon TLIFE

Σάκης Κατσούλης: Αποκαλύπτει για τις σχέσεις του με τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε την Πέμπτη 17/11 ο Σάκης Κατσούλης.

Ο νικητής του Survivor, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μίλησε στη Φαίη Σκορδά, για το ριάλιτι επιβίωσης, για τη σχέση της με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και για την παρεξήγησή του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Δουλεύω αρκετά, οι επιχειρήσεις τρέχουν, για αυτό δεν έχω τόσο χρόνο για την προσωπική μου ζωή. Δεν βρισκόμαστε με τη Μαριαλένα όσο θα ήθελε αλλά και εγώ αν είχα πιο πολύ ελεύθερο χρόνο. Μένουμε τέσσερα χρόνια μαζί. Όταν μπήκαμε στο Survivor είχαμε χωρίσει τρεις μήνες. Ήμουν φαντάρος, είχαμε κορονοϊό, ξυπνούσαμε πολύ νωρίς και κάπου υπήρξε μια ρήξη για χαζά πράγματα. Μετά ήρθε το Survivor και όταν βγήκαμε αποφασίσαμε ότι θέλουμε να είμαστε ξανά μαζί και μέχρι και σήμερα είμαστε μαζί», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης. 

Και συνέχισε: «Πήγα στο παιχνίδι γιατί δεν ήξερα πως να βοηθήσω τα μαγαζιά μου που είναι κλειστά. Πήγαμε από κοινού με τη Μαριαλένα, δεν ήταν επιτηδευμένο. Η παραγωγή έμαθε ότι ήμουν με τη Μαριαλένα στο τελευταίο κάστινγκ πριν μπω. Εννοείται πως ο δεύτερος λόγος που μπήκα ήταν η Μαριαλένα, γιατί σκεφτόμουν ότι μπορεί να υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία.

Το πρώτο διάστημα δεν ήθελε να μου μιλήσει, έκανα υπομονή της εξήγησα κάποια πράγματα, μείναμε μόνοι, μιλήσαμε και η τριβή μας έφερε πιο κοντά. Όταν βγήκε, με καθαρό μυαλό αποφασίσαμε να είμαστε μαζί». 

Όσον αφορά στις δηλώσεις που είχε κάνει η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον ίδιο, κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης Κατσούλης ξεκαθάρισε: «Ο χρόνος είναι γιατρός. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα. Όταν βγήκα από το παιχνίδι είδα πάρα πολλά πράγματα, που δε με τιμούσαν και νομίζω πως και για εκείνη δεν ήταν αυτά που πραγματικά πίστευε. Τώρα είμαστε καλά. Είναι όλα τέλεια τώρα.

Έχει περάσει 1,5 χρόνος και όποιος κρατάει τέτοιες κακίες δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του. Πρέπει να βρίσκουμε πρώτα μέσα μας τι συμβαίνει και μετά να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία και στους γύρω μας γιατί όλοι κάνουν λάθη. Στη δικιά μας περίπτωση ήταν οι συγκυρίες έτσι, δεν υπήρχε λάθος. Υπήρχε απόσταση μεταξύ μητέρας και κόρης. Η κυρία Γεωργία δεν ήξερε από κάμερες, όπως κανένας γονιός, ήταν πιο ευάλωτη και είπε κάποια πράγματα. Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι τα συζήτησε με την Μαριαλένα, τα συζήτησε και μαζί και είναι όλα καλά».

Αναφορικά με την παρεξήγηση που είχε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε: «Δεν έχω κανένα θέμα με τον Γιώργο, ίσα ίσα το θαυμάζω. Δεν μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Γιώργο στο παιχνίδι, είναι διαφορετικές χρονιές, με διαφορετικούς αντιπάλους και διαφορετικά αγωνίσματα». 

Τέλος η Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε αν θα τον δούμε στο All Star Survivor, αναφέροντας: «Δεν έχω υπογράψει για το All Star Survivor είμαι πολύ σκεπτικός, Τον τελευταίο μήνα έφαγα πολύ πίεση με το καινούργιο μου μαγαζί, για εμένα η εστίαση είναι κάτι εντελώς καινούργιο γιατί πάντα ασχολούμουν με το εμπόριο. Είχα ζητήσει από την παραγωγή να μην έχουν επικοινωνία μαζί μου όσο βρίσκομαι στο νέο επαγγελματικό εγχείρημα γιατί δεν είχα χρόνο, από εδώ και πέρα θα δούμε».

© 2024 tlife.gr