Site icon TLIFE

Σάλος με τον Παύλο Πολάκη και το bullying σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη – Ξέσπασε σε κλάματα η Αθηνά Λινού

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη, o οποίος επιτέθηκε στη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη λέγοντας της «έχετε μια εκνευριστικό στριφογύρισμα στη μούρη σας, σε εσάς το λέω!». Συγγνώμη με κλάματα ζήτησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού για την απαξιωτική συμπεριφορά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Μετά τη νέα επίθεση του Παύλου Πολάκη, η Αθηνά Λινού κλαίγοντας είπε ότι «θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο».

Το νέο επεισόδιο Πολάκη σημειώθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της επιτέθηκε κατά της συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας λέγοντας της «μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μας. Σε σας το λέω έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, αλλά ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», δήλωσε ο πρώην αναποληρωτής υπουργός Υγείας.

Οι αναφορές αυτές του κ. Πολάκη αποδοκιμάστηκαν από τους βουλευτές όλων των πτερύγων. Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Στύλιος είπε πως πρόκειται για μια απαράδεκτη επίθεση που μπορεί να δεχθεί ένας άνθρωπος για τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο εισηγητής στο νομοσχέδιο της ΝΔ, Θανάσης Παπαθανάσης, σχολίασε πως δεν συνάδει με το χώρο που βρισκόμαστε αυτή η συμπεριφορά. Πολιτικά μπορεί να έχουμε διαφορές αλλά πάνω από όλα είναι ο σεβασμός στον άλλον.

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας είπε πως «είναι απαράδεκτο να προσβάλλετε μια κυρία κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δεν θέλουμε να περάσει αυτή τη γραμμή στη Βουλή, έχει γίνει επανειλημμένως. Εμείς ως Πλεύση Ελευθερίας διαφωνούμε δεν μπορεί ο κάθε βουλευτής να προσβάλλει κάποιον ιδιαίτερα όταν είναι γυναίκα. Δεν είναι δημοκρατικό, δεν είναι ευπρεπές».

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

«Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

© 2024 tlife.gr