Σάννυ Μπαλτζή για Απόστολο Λύτρα: «Είμαι απολύτως σοκαρισμένη, είμαστε πάντα με τα θύματα»

Για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα ο οποίος παραδέχτηκε ότι ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου μίλησε η Σάννυ Μπαλτζή στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η Σάννυ Μπαλτζή που μαζί με τον Απόστολο Λύτρα πάντρεψαν τον Σπύρο Δημητρίου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, δήλωσε απόλυτα σοκαρισμένη με αυτή την υπόθεση και ξεκαθάρισε πως είναι με την πλευρά του θύματος. 

«Η απάντησή μου είναι αυτονόητη. Σαφώς και είμαστε πάντα με τα θύματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που θα παραδώσουμε έναν τέτοιο κόσμο στα παιδιά μας. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που εν έτη 2024 η γυναίκα εξακολουθεί να βάλλεται. Υπάρχει πάρα πολλή βία γύρω μας. Είμαι απολύτως σοκαρισμένη. Είναι ντροπή να καθόμαστε να το συζητάμε εδώ πέρα αυτό το θέμα.

Έπρεπε όλη η κοινωνία, όλοι οι άνθρωποι να είναι κατά της βίας και όλων αυτών των φαινομένων. Από πότε το θύμα θα φταίει και ο θύτης θα είναι στο απυρόβλητο; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Καλό είναι να προσέχουμε γενικότερα τη δημοσιότητα. Όπως είχε πει η Μαλβίνα Κάραλη, “υποπτεύομαι βαθύτατα αυτούς που διαφημίζουν την ευτυχία τους”. 

Καλό είναι να υπάρχουν πραγματικά ευτυχισμένοι άνθρωποι, ευτυχισμένες οικογένειες και να εκλείψει αυτό το φαινόμενο. Αυτό έχω μόνο να πω. Όλα τα υπόλοιπα δε με αφορούν…» είπε η Σάννυ Μπαλτζή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164