Site icon TLIFE

Σάντρα Βουτσά: «Ο μπαμπάς μου με την Μαρινέλλα ήταν σαν αδέλφια – Δεν θα έβαζε ποτέ τον εαυτό της σε κίνδυνο» 

Η κόρη του αξέχαστου Κώστα Βουτσά, Σάντρα Βουτσά με αφορμή την περιπέτεια της Μαρινέλλας μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Λάμπρου και της Άννας Σταματιάδου στο Talk Radio 98,9 για την φιλία που έδενε τον πατέρα της με την σπουδαία μας ερμηνεύτρια. 

«Ο Κώστας Βουτσάς και η Μαρινέλλα γνωρίζονταν από την Θεσσαλονίκη. Ζούσαν σε διπλανές πολυκατοικίες. Έκαναν παρέα από τότε και είχαν μεγάλη αγάπη. Ήταν πάνω από αδέλφια. Ο μπαμπάς μου και η Μαρινέλλα έβγαιναν έξω συχνά, είχαν και ένα στέκι κοντά στο Χίλτον» είπε χαρακτηριστικά η Σάντρα Βουτσά. 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία. Ο Κώστας Βουτσάς, η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ενεργοί μέχρι το τέλος. Η Μαρινέλλα εκτός από καλλιτεχνάρα, είναι και διάνοια. Δεν θα έβαζε ποτέ τον εαυτό της σε κίνδυνο. Όπως θα μπορούσε να πάθει κάτι ένας νέος άνθρωπος, έτσι θα μπορούσε να συμβεί κάτι και σε κάποιον άλλον. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ταγμένοι, είναι η φύση τους . Η Ζωζώ Σαπουτζάκη είναι στη σκηνή από επτά ετών. Η Μαρινέλλα τραγουδάει από 16 ετών», πρόσθεσε η Σάντρα Βουτσά, δίνοντας τις καλύτερες ευχές στην μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.  

Μπορείς να ακούσεις το ηχητικό της συνέντευξης εδώ!

© 2024 tlife.gr