Σασμός: Φινάλε με happy end! Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο για το τέλος της επιτυχημένης σειράς

Οριστική αυλαία έριξε ο «Σασμός» το βράδυ της Δευτέρας με… happy end! Στο τελευταίο επεισόδιο της πετυχημένης δραματικής σειράς, που μας κράτησε συντροφιά για τρεις σεζόν, έμελλε να μοιράσει χαμόγελα στις τελευταίες του σκηνές αλλά και άπλετη συγκίνηση.

Ένα γλέντι τρικούβερτο με άρωμα και λεβεντιά Κρήτης στήθηκε λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και όλοι οι ήρωες χάρηκαν με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρούς. Ένας γάμος που ήρθε να συμβεί τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Μαθιού.

Του συγκεκριμένου χαρμόσυνου γεγονότος, ωστόσο, προηγήθηκε η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ηρωίδας που ερμηνεύει τηλεοπτικά με μαεστρία η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τα τελευταία τρία χρόνια. Όλοι στο σπίτι δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, λοιπόν, μόλις η Αργυρώ έκανε το τεστ εγκυμοσύνη και αυτό ήταν θετικό.

 

Έτσι, λίγα λεπτά πριν από την μεγάλη αυλαία, ο «Σασμός» πήρε… φωτιά και όλοι οι χαρακτήρες βρέθηκαν στην εκκλησιά για την πιο ευτυχισμένη στιγμή του πρωταγωνιστικού ζευγαριού της σειράς. «Γαμπρέ, σου την παραδίδω. να την προσέχεις σαν τα μάτια σου» είπε ο Παύλος πηγαίνοντας τη νύφη πλάι στον γαμπρό με εκείνον να του δίνει τον λόγο του. Το ένα flashback διαδέχθηκε το άλλο, εκείνη τη στιγμή, για να διακόψει ο παπάς την σκέψη του ζευγαριού και να ξεκινήσει το μυστήριο.

 

Οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς θα γλεντήσουν με την καρδιά τους, θα καταθέσουν όσα κουβαλούν στην ψυχή τους και θα ατενίσουν με ελπίδα το μέλλον. Ένα μέλλον κάτω από έναν ολόλαμπρο ήλιο, που φεύγει από τη μέρα που στην Άνω Ποριά, εγίνηκε… Σασμός!

 

Δες τις αντιδράσεις στο Twitter:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164