Σασμός: Η αποκάλυψη του Μαθιού πως είναι δολοφόνος του Στεφανή, συγκλονίζει τον Ρούσσο – Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

Η αποκάλυψη του Μαθιού πως είναι δολοφόνος του Στεφανή, συγκλονίζει τον Ρούσσο – Δες παρακάτω αναλυτικά  όσα θα δούμε απόψε Δευτέρα 24 Ιουνίου στη σειρά Σασμός στον Alpha…

Η σύγκρουση μεταξύ τους είναι σφοδρή και μοιάζει να μην έχει επιστροφή. Η Βασιλική πνίγεται στις τύψεις, θεωρώντας τον εαυτό της υπεύθυνο για αυτό που συνέβη. Ο Γιώργος και η Θοδώρα κάνουν σχέδια για τον ερχομό του μωρού του, την ώρα που ο Χρήστος συγκρούεται μέσα του για τι πρέπει να κάνει με τον κουμπάρο του.

Η Στέλλα προσπαθεί να τον επηρεάσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο Αντώνης σκέφτεται όλο και περισσότερο την πιθανότητα να είναι ο Μαθιός τελικά στ’ αλήθεια υπεύθυνος για το θάνατο του ξαδέρφου του, όσο ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν όνειρα για τον γάμο τους, που πλησιάζει.

Οι Μουντάκηδες συνεχίζουν να εξυφαίνουν τα σκοτεινά τους σχέδια, ενώ ο παπά-Μιχάλης και ο Παύλος προσπαθούν να παρηγορήσουν την Καλλιόπη, για το νέο κακό που τη βρήκε. Εκείνη, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, και να αντιμετωπίσει τον Ρούσσο στα ίσα.

Σασμός: Δες το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164