Σασμός: Η Σεμίνα θα επιστρέψει σε ένα πολύ κομβικό σημείο

Η Εριέττα Μανούρη μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου και αναφέρθηκε στον ρόλο της ως Σεμίνα στην πετυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός.

«Η Σεμίνα ήταν μπροστά στο φονικό του Πετρή. Ήθελα ένα καλύτερο τέλος για την Σεμίνα, ήθελε να ευτυχίσει, ήθελα να στεριώσει με τον Πετρή, δυστυχώς τους πρόλαβε το κακό. Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει η λύτρωση με κάποιον τρόπο. Δεν ξέρω πως και πότε, αλλά η Σεμίνα θα επιστρέψει σε ένα πολύ κομβικό σημείο της σειράς», δήλωσε η Εριέττα Μανούρη.

Όσο για το εάν η σειρά Σασμός συνεχίζει και την επόμενη σεζόν στον Alpha, η Εριέττα Μανούρη απάντησε πως για την ώρα οι ηθοποιοί δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση.

«Δεν ξέρω κάτι για να απαντήσω πάνω σε αυτό και νομίζω ότι κανένας δεν ξέρει ακόμα. Το έχουμε συζητήσει και εμείς και κανένας δεν ξέρει επίσημα. Μακάρι να συνεχιστεί. Όταν μια σειρά πάει καλά, είναι καλό να συνεχίζεται, όταν αυτό είναι εφικτό να συμβεί και σεναριακά, ώστε να υπάρχει και ενδιαφέρον στο σενάριο», δήλωσε στην κάμερα του Star η Εριέττα Μανούρη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164