Σασμός: Η Στέλλα χωρίζει με τον Αστέρη αλλά η είδηση της εγκυμοσύνης θα φέρει τα πάνω – κάτω

Η Ευγενία Σαμαρά φέτος είναι η τηλεοπτική Στέλλα για τις ανάγκες της σειράς Σασμός. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου και πέρασε σε αποκαλύψεις για τον ρόλο της Στέλλας η οποία στα επόμενα επεισόδια θα χωρίσει με τον σύντροφό της, Αστέρη, τον βασικό πρωταγωνιστεί της σειράς, ο οποίος και ερωτεύεται την Αργυρώ.

«Η Στέλλα αποφασίζει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη, όχι γιατί πραγματικά είναι η επιθυμία της, αλλά γιατί καταλαβαίνει ότι ο άνθρωπός της έχει φύγει, δεν είναι μαζί της. Και του ζητάει να χωρίσουν με πόνο ψυχής. Και σαν Ευγενία και σαν Στέλλα συμφωνούμε ότι στον έρωτα δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα αισθήματα. Θα έλεγα ότι η Στέλλα είναι μια γυναίκα αρκετά δυναμική όπως είμαι εγώ αλλά όλο αυτό είναι και λίγο ψέμα. Είναι η άμυνά της να είναι σκληρή. Και στην προσωπική της ζωή με τους ανθρώπους της βγάζει αυτή τη γλύκα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ευγενία Σαμαρά για τον ρόλο της στον Σασμό.

Η μεγάλη αποκάλυψη στη ζωή της Στέλλα, θα έρθει λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Αστέρη, όταν η ίδια μάθει πως είναι έγκυος. 

Δες παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, Super Κατερίνα…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164