Site icon TLIFE

Σασμός: Ο Μαθιός και η Βασιλική έδωσαν το πρώτο τους φιλί και το Twitter τρελάθηκε – «Αυτός είναι έρωτας»

Μπορεί όλοι να θέλουμε να δούμε τι θα συμβεί ανάμεσα στον Αστέρη και στην Αργυρώ, στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός», ωστόσο η πιο δυνατή ιστορία αγάπης φαίνεται να εκτυλίσσεται ανάμεσα στην Βασιλική και τον Μαθιό.

Μετά την δολοφονία του Στεφανή, ο Μαθιός έρχεται πιο κοντά με την Βασιλική… Ανοίγει την καρδιά του σε εκείνη, με την Βασιλική να μιλά ανοιχτά για τον φόβο και την αγωνία της για τη νέα της καθημερινότητα.

Στο αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο του Σασμού, ο Μαθιός βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και δίνουν γεμάτοι ένταση το πρώτο τους φιλί!

«Τίποτα δεν θα μας χωρίσει πια. Δεν πρόκειται να σε πιέσω. Δεν θα το έκανα ποτέ. Θα περιμένω όσο χρειαστεί. Ξέρω να περιμένω. Βασιλική; Περίμενα 20 ολόκληρα χρόνια, μπορώ να περιμένω άλλα τόσα», είπε ο Μαθιός στην Βασιλική.

Όπως ήταν επόμενο, στο Twitter επικράτησε πανικός! Οι χρήστες των social media περίμεναν πώς και πώς αυτή τη στιγμή και έλιωσαν κυριολεκτικά με την ερωτική εξομολόγηση του Μαθιού στην Βασιλική.

Δες τα καλύτερα tweets:

© 2024 tlife.gr