Site icon TLIFE

Σε αμηχανία η Σία Κοσιώνη: «Το κακό είναι ότι ήρθατε τη μέρα που έτυχε να έρθει ο σύζυγός μου»

Τη Σία Κοσιώνη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Δευτέρας 14/10 μετά το τέλος του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και η δημοσιογράφος δεν έκρυψε τον αιφνιδιασμό της.

Η Σοφία Ραυτοπούλου από το Breakfast @Star ρώτησε τη Σία Κοσιώνη για το ενδεχόμενο να αναλάβει ακόμη μια εκπομπή ενώ αποκάλυψε και την έξοδό της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Συζητάμε διάφορα πράγματα. Ο ΣΚΑΪ είναι σταθερά προσηλωμένος στην ενημέρωση, βρισκόμαστε σε διάφορες συζητήσεις, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα επιμείνουμε ενημερωτικά κι εγώ θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή ,στο δικό μου πεδίο που είναι αυτό», είπε η Σία Κοσιώνη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης θα συναντούσε τη Σία Κοισώνη για να πάνε μαζί για φαγητό κι έτσι η δημοσιογράφος, μη κρύβοντας λίγο την αμηχανία της, είπε γελώντας: «Το κακό είναι ότι ήρθατε τη μέρα που έτυχε να έρθει ο σύζυγός μου για να πάμε για φαγητό. Συνήθως δεν συμβαίνει αυτό. Οπότε, λαβράκι. Επειδή θα κινηθούμε προς Πειραιά σήμερα, γι’ αυτό ήρθε εκείνος. Συνήθως πάω εγώ και τον βρίσκω. Προσπαθούμε να βρίσκουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και κυρίως να κάνουμε καμία εκδρομούλα».

© 2024 tlife.gr