Σίσσυ Τουμάση: «Έχασα τη μητέρα μου και με μεγάλωσα μόνη μου» – Τα τρυφερά λόγια για τον Αργύρη Πανταζάρα

Η Σίσσυ Τουμάση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και την Ναταλία Αργυράκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, τη γνωριμία και τον γάμο με τον Αργύρη Πανταζάρα αλλά και για τον ρόλο της στη σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha.

«Είμαι μοναχικό άτομο και είχα μια περίεργη ζωή, η πιο ασφαλής αγκαλιά που είχα ήταν αυτή που έκανα εγώ στον εαυτό μου. Μεγάλωσα με τη μητέρα μου, οι γονείς μου είχαν χωρίσει, μοναχοπαίδι, έχασα τη μαμά μου σε μικρή ηλικία. Οπότε με μεγάλωσα μόνη μου. Δεν με είδε να γίνομαι ηθοποιός. Οι συμβουλές και η καθοδήγηση ήταν από μένα, δεν ήταν εύκολο αλλά καλά πήγε. 

Ο Αργύρης είναι μια οικογένεια που βρήκα ξαφνικά στη ζωή μου. Είναι ο άνθρωπος που αγαπώ. Υπάρχω μόνη μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη αλλά να που βρήκα και δυο μάτια που με γεμίζουν και για όσο είμαστε μαζί, προχωράμε και καθοδηγούμε ο ένας τον άλλον.

Ο γάμος ήταν μια δική μας γιορτή για να γιορτάσουμε την αγάπη μας. Δεν το κάναμε γιατί το όριζε η κοινωνία. Κάναμε τον γάμο την ώρα και τη στιγμή που είμασταν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και το γουστάραμε πάρα πολύ» εξομολογήθηκε η Σίσσυ Τουμάση.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164