Site icon TLIFE

Σίσσυ Χρηστίδου για τον κορονοϊό: «Είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης»

Η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ως… καλεσμένη, καθώς όπως έκανε γνωστό μέσα από το Instagram διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό.

Τη θέση της πήρε ο συνεργάτης και κουμπάρος της Παύλος Σταματόπουλος, ενώ στη θέση του δημοσιογράφου κάθισε ο Κώστας Τσουρός.

Η παρουσιάστρια, αντιμετώπισε με χιούμορ την περιπέτειά της, ενώ όπως αποκάλυψε βρίσκεται σε καραντίνα και μόνη της στο σπίτι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε μέσω Skype για τα συμπτώματά της αλλά και το πώς περνάει τον Covid-19: «Έχει πολύ ενδιαφέρον που είμαι καλεσμένη, μπορώ να το συνηθίσω. Είχα προχθές συμπτώματα… εγκυμοσύνης να σας πω την αλήθεια. Είπα να κάνω πρώτα ένα τεστ Covid γιατί πιο πιθανό μου φάνηκε και τελικά είχα Covid! Είμαι σχεδόν ασυμπτωματική, ένα ελαφρύ μπούκωμα. Είμαι και τρεις φορές εμβολιασμένη.

Περίεργα τα πράγματα. Τρώω όλη μέρα καρπούζι. Δόξα το Θεό δεν έχω χάσει γεύση και όσφρηση. Είμαι τελείως μόνη μου σπίτι, τα παιδιά είναι με τον μπαμπά τους. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε κάτι τέτοιο. Έχω αυπνία, ίσως είναι από την πολύ ξεκούραση. Έχει πάθει σοκ ο οργανισμός μου, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το καθισιό. Είμαι καλά δεν έχω άλλα συμπτώματα. Αγχώθηκα όταν είδα το θετικό τεστ, ένιωθα ότι εμένα δεν με ακουμπάει».

 

© 2024 tlife.gr