Site icon TLIFE

Σμαράγδα Καρύδη: Σε ποιο τηλεπαιχνίδι «έκλεισε» η αγαπημένη ηθοποιός

Η Σμαράγδα Καρύδη, το όνομα της οποίας ακουγόταν έντονα το τελευταίο διάστημα, θα είναι η παρουσιάστρια του remake του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού της δεκαετίας του ’80, Τα Τετράγωνα των Αστέρων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappIT.

H πρόταση είχε πέσει στο τραπέζι πριν από μερικές εβδομάδες, η ίδια ήταν θετική στην ιδέα, η συνάντηση έγινε αυτή την εβδομάδα και βγήκε λευκός καπνός.

Η Σμαράγδα Καρύδη είπε το «ναι» για την παρουσίαση στα Τετράγωνα των Αστέρων και η ΕΡΤ προχωρά τη διαδικασία, έτσι ώστε να ξεκινήσει και η υλοποίηση. Το επόμενο στάδιο είναι η οριστικοποίηση των καλλιτεχνών, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Τα Τετράγωνα των Αστέρων ήταν το πρώτο έγχρωμο τηλεπαιχνίδι στην ιστορία της τηλεόρασης της χώρας και βγήκε στον αέρα στις 15 Ιουνίου 1980. Παρουσιάστρια ήταν η Μαρία Αλιφέρη και τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Κάθε Κυριακή βράδυ, όλη η Ελλάδα παρακολουθούσε το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι στο οποίο συμμετείχαν οι: Μίμης Φωτόπουλος, Νίκος Ρίζος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Νίκος Παπαναστασίου και Μαρία Ιωαννίδου. Τη δεκαετία του 2000 παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι στο Mega ο Γιώργος Μαρίνος.

Πηγή: zappIT

© 2024 tlife.gr