Site icon TLIFE

Σοφία Μουτίδου: «Εκπομπές που έχουν κατακρεουργήσει τους υπέρβαρους, παίρνουν το μέρος τους για το φαίνεσθαι»

Θέση σε όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τη Ματούλα Ζαμάνη μετά την κίνησή της σε συναυλία της, να βγάλει τη μπλούζα της και να την πετάξει στο κοινό, θέλησε να πάρει η Σοφία Μουτίδου μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube.

Η Σοφία Μουτίδου κατηγόρησε τις εκπομπές πως προσποιούνται ότι είναι με το μέρος των υπέρβαρων ενώ στο παρελθόν έχουν «κατακρεουργήσει» τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

«Δεν είναι ότι μας χάλασε που η Ματούλα Ζαμάνη πέταξε τη μπλούζα της στο κοινό και είχε περίσσια κιλά. Είναι που αυτό κάτι ακούμπησε μέσα μας. Κάθε φορά που μας θορυβεί μια πράξη κάποιου, έχει να κάνει με το μέσα μας. Αν μια πράξη κάποιου σε κάνει να βγάζεις ένα μέρος του εαυτού σου το οποίο είναι επιθετικό, επιφυλακτικό, τότε κάτι συμβαίνει με εσένα, όχι με τη Ματούλα, όχι με τη μπλούζα της, όχι με το σώμα της.

Και θα παρακαλούσα κάποιες εκπομπές που κατά καιρούς έχουν κατακρεουργήσει τους υπέρβαρους, να μην παίρνουν τώρα το μέρος τους μόνο και μόνο για να χρυσώσουν το χάπι, χωρίς να πιστεύουν αυτό που λένε. Φαίνεται παιδιά. Μη λέτε ψέματα» αναφέρει στο βίντεό της η Σοφία Μουτίδου.

Σε άλλο σημείο του βίντεό της, η Σοφία Μουτίδου προσθέτει, «Λίγα λόγια για τη ψυχή του καλλιτέχνη την ώρα που βρίσκεται πάνω στη σκηνή. Πολύ συχνά βλέπετε καλλιτέχνες να πετάνε τα μικρόφωνά τους, να σπάνε την κιθάρα τους, να πετάνε την πένα τους, να πετάνε τη μπλούζα τους. Για κάποιο λόγο γίνονται αυτά. Δε γίνονται για το θεαθήναι. Αυτά που γίνονται για το θεαθήναι φαίνονται, όπως φαίνονται και οι εκπομπές που λένε ψέματα. Έτσι φαίνεται και ο καλλιτέχνης που λέει ψέματα…

Μη μένουμε στο φαίνεσθαι. Είναι άκρως επικίνδυνο… Είδες που πέταξε τη μπλούζα της και δε σου άρεσε; Κράτα το για τον εαυτό σου. Δε μας ενδιαφέρει».

YouTube video player

© 2024 tlife.gr