Σοφία Πολυζωγοπούλου: Άγριο ξέσπασμα της γιαγιάς της – «Το χτύπησε πολύ το κοριτσάκι, με τρυπάει μέσα στην καρδιά μου»

Ξεσπά η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στο Live News μιλώντας για την εγγονή της η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα.

Ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από τη σύζυγό του και τις κόρες του, δηλώνοντας πως ποτέ στο παρελθόν δεν είχε υπάρξει ξανά βίαιος. 

Σοφία Πολυζωγοπούλου – Το ξέσπασμα της γιαγιάς της

«Γιατί είναι ελεύθερος; Με καταλαβαίνεις; Είναι του παιδιού μου παιδί. Το μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη.  Δούλευαν οι γονείς της και οι δύο και το κοριτσάκι το μεγάλωνα εγώ. Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο; Το έχει χτυπήσει πολύ το κοριτσάκι. Με τρυπάει μέσα στην καρδιά μου. Πληγώθηκε η καρδούλα μου. Πληγώθηκα γιατί δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα. Κακώς που είναι έξω, αυτό είναι κακούργημα», είπε ξεσπώντας στο Live News η γιαγιά της 37χρονης Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

«Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου.  Τι να πως στους γονείς της; Στους γονείς της τι να πω; Δεν πειράζει;» προσθέτει η γιαγιά της συζύγου του απόστολου Λύτρα. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164