Site icon TLIFE

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Το sms που έλαβε από τον Απόστολο Λύτρα μόλις αφέθηκε ελεύθερος – Η επικοινωνία της με τη μεγαλύτερη κόρη του

Αποκαλύψεις για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου στο T-live, το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Ιουνίου.

Από τη στιγμή, που ο γνωστός ποινικολόγος αφέθηκε ελεύθερος, έστειλε μήνυμα στην 37χρονη σύζυγό του που ξυλοκόπησε άγρια τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Απόστολος Λύτρας, με το που βγήκε έξω από τα δικαστήρια, το πρώτο πράγμα που έκανε είναι να στείλει μήνυμα στην κ. Πολυζωγοπούλου.

«Μήνυμα που έλεγε, “σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, συγγνώμη”. Με το που αφέθηκε ελεύθερος. Κι αυτό είναι μια δικιά μου, αποκλειστική πληροφορία, από πηγή που εμπιστεύομαι πλήρως, γιατί αυτά έχουν κατατεθεί και στις αρχές και υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία από ό,τι πληροφορούμαι. Τα μηνύματα δεν ήταν στο viber, ήταν sms», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στο T-live.

Τι έγραφαν τα μηνύματα που έστειλε ο Απόστολος Λύτρας στη Σοφία Πολυζωγοπούλου

Σύμφωνα με όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου, η Σοφία Πολυζωγοπούλου απαντούσε μόνο σε μηνύματα της κόρης του Απόστολου Λύτρα από τον πρώτο του γάμο. Από τη Δευτέρα λοιπόν, με το που αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας της, έστειλε μήνυμα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου για να πάρει ρούχα και χρήματα από το σπίτι τους στον Γέρακα.

«Θα έρθει η κόρη μου να πάρει ρούχα και χρήματα» ήταν ακόμα ένα μήνυμα που έστειλε ο Απόστολος Λύτρας στην 37χρονη δικηγόρο.

Λίγες ώρες μετά την ίδια ημέρα, η κόρη του ποινικολόγου πήγε και πήρε ρούχα και χρήματα. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου, η 19χρονη αισθάνθηκε μέσα στο σπίτι μία αδιαθεσία και τη φρόντισαν η Σοφία Πολυζωγοπούλου και οι γονείς της.

Λίγο μετά, η κόρη του Απόστολου Λύτρα θέλησε να ευχαριστήσει τη Σοφία Πολυζωγοπούλου με άλλο sms.

Πλέον η 37χρονη έχει μπλοκάρει τον ποινικολόγο από το κινητό της, ώστε να μη μπορεί να της στείλει άλλα μηνύματα ενώ προτρέπει την μεγαλύτερη κόρη του Απόστολου Λύτρα να μην πάνε την Τρίτη από το σπίτι για να πάρουν ρούχα και χρήματα γιατί θα παρακολουθήσει συνεδρία με ψυχολόγο συνοδεία περιπολικού. «Θα τα βρω γιατί δεν ξέρω που είναι και δεν θα είμαι τώρα σπίτι μέχρι αργά» φαίνεται να απάντησε η Σοφία Πολυζωγοπούλου στην 19χρονη.

Δες τι ακολούθησε στο βίντεο του T-live

 

© 2024 tlife.gr