Site icon TLIFE

Σοκάρει η Πένυ Σκάρου για το σοβαρό τροχαίο που είχε – «Βρέθηκα σχεδόν νεκρή στην Πειραιώς, έχω λάβει ψυχολογική βοήθεια»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο, Βίκυ Δέτσικα παραχώρησε η Πένυ Σκάρου.

Η μουσικός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από δέκα χρόνια, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το δεξί της πόδι.

«Η γάτα μου η ‘Σούσι’ με έχει βοηθήσει πολύ, πιστεύω ότι οι γάτες φέρνουν θετική ενέργεια στο σπίτι. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στο στούντιο και ετοιμάζω το καινούριο μου κομμάτι με τίτλο ‘Έχω φύγει’. Δεν θεωρώ ότι αυτό που έπαθα είναι κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί ποτέ», είπε αρχικά η Πένυ Σκάρου.

Και συνέχεια: «Εννοείται ότι έχω λάβει ψυχολογική βοήθεια και έχω κάνει ψυχαναλύσεις. Μετά από κάτι τόσο τραγικό, μπορεί η ζωή σου να τελειώσει, εγώ ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που έκανα δέκα φορές παραπάνω από αυτά που έκανα πριν».

«Αυτός που με βοήθησε για να ‘πάρω μπρος’ ήταν ο ίδιος μου ο εαυτός και τη δύναμη μου την έδωσε ο θεός. Βρέθηκα σχεδόν νεκρή στην Πειραιώς και ζω, κάποιος λόγος θα υπάρχει».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Πένυ Σκάρου ανέφερε: «Εγώ ερωτεύομαι άνθρωπο, δεν βάζω ταμπέλες σε αυτό, μπορεί κάποια στιγμή να με δεις να παντρεύομαι άντρα».

© 2024 tlife.gr