Σούπερ Κική για Γιώργο Λιάγκα: «Σε αυτό το τόσο βαρύ που κρεμόταν η ζωή μας, το πήρε πάνω του και δεν ξέρω αν το έκανε εσκεμμένα»

Η Σούπερ Κική μαζί με τη στενή της φίλη και συνέταιρό της, Andreea βρέθηκαν στο Στούντιο 4 και μίλησαν για την ιδιαίτερη σχέση τους, τη γνωριμία τους στη φυλακή και τη συνεργασία τους.

Η γνωστή influencer, αναφερόμενη σε ένα από τα πιο πρόσφατα περιστατικά μίλησε για το συμβάν με τον σύντροφο της Adnreea και τον καβγά ο οποίος οδήγησε τις δύο γυναίκες στο κρατητήριο.

«Εκείνος μας το χρέωσε, είπε ότι εμείς βάλαμε άνθρωπο να τον δείρει. Μας πάνε όλους μαζί στα κρατητήρια, εγώ ακόμα δεν είχα αγχωθεί, μέχρι που το παίρνει ο Λιάγκας…» ανέφερε η Σούπερ Κική για το θέμα που βγήκε στη δημοσιότητα.

«Πραγματικά εγώ είμαι πάρα πολύ δίκαιη, μπορεί να είσαι ρατσιστής, να σε ξεφτιλίσω στο βίντεο στο instagram, όμως αν κινδυνεύσεις, κάποιος σου κάνει κάτι που αδικηθείς, εγώ εσένα θα υποστηρίξω», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σούπερ Κική.

Για το πώς παρουσίασε το θέμα ο παρουσιαστής του ANT1, η Σούπερ Κική είπε: «Πάντα με τον Λιάγκα υπήρχε η κόντρα με τους influencers, δεν με ενοχλούσε πολύ, δεν με ένοιαζε, αλλά σε αυτό που ήταν τόσο βαρύ και κρεμόταν η ζωή μας, το πήρε πάνω του και δεν ξέρω αν το έκανε εσκεμμένα, έβγαζε τον σύντροφο της φίλης μου και τον δικηγόρο του στον αέρα, τον παρουσίαζε ως μουσικό, τον παρουσίαζε ως καλλιτέχνη», είπε για τον σύντροφο της φίλης της.

«Μόνο η Τατιάνα Στεφανίδου μας υποστήριξε από τα κανάλια», κατέληξε on air η Σούπερ Κική.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164