Site icon TLIFE

Σούπερ Κική για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Θα συνεχίσω να τον σχολιάζω μέχρι να πεθάνω»

Για το εξώδικο που έχει δεχτεί από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, τα αρνητικά σχόλια από τη Ραμόνα Βλαντή αλλά και το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον νέο της σύντροφο, μίλησε η Σούπερ Κική στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Εννοείται ότι μου έχει στείλει εξώδικο Μαυρίκιος Μαυρικίου, λέει πολλά μέσα αλλά δεν είναι της παρούσης όμως. Εγώ εννοείται ότι θα συνεχίσω να τον σχολιάζω μέχρι να πεθάνω. Όποιον μου φέρνουν στα επεισόδια, εννοείται θα τον σχολιάζω, είναι όμως ανάλογα τι θα μου έρθει σαν ιδέα εκείνη την ώρα, αν μου έρθει κάτι πιο καυστικό…

Λέω και καλά καμιά φορά γι’ αυτόν. Εγώ λέω ό,τι θέλω και βγαίνουν μετά όλοι στα πρωινάδικα και πάνε στα δικαστήρια» ανέφερε αρχικά η Σούπερ Κική.

«Δεν έχω στείλει απειλητικά μηνύματα στη Ραμόνα Βλαντή. Στα έδειξα τα μηνύματα. Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο της Κυριακής, είπα πόσο την εκτιμώ που είναι κακίστρω με όλη τη σημασία της λέξεως, αλλά είναι αληθινή. Λέει κι αυτή αυτό που θέλει. Δε κινήθηκε νομικά. Μήπως δεν ήταν απειλητικό το μήνυμα; 

Τις περιμένω τις μηνύσεις, δε μπορώ να κάνω κάτι. Αυτές οι μηνύσεις δεν είναι και κάτι σοβαρό, είναι όλες ανούσιες. Έχω πάει στα δικαστήρια για πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να αγχωθώ γι’ αυτά» είπε σε άλλο σημείο για τα απειλητικά μηνύματα που υποστήριξε η Ραμόνα Βλαντή ότι δέχτηκε από την influencer.

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον σύντροφό της, η Super Κική απάντησε λέγοντας: «Η συγκατοίκηση πάει πάρα πολύ καλά. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχω συγκατοικήσει τόσο καλά. Να δώσω 20 και 30 χιλιάρικα για να σοβαρευτεί το θέμα, δεν υπάρχει λόγος. Έτσι κι αλλιώς είμαι πολύ κατά του γάμου και όλων αυτών. Να γίνει κανένα πάρτι πιο μετά έτσι, μπορεί. Δεν θεωρώ ότι αλλάζει κάτι με το να πάω εγώ στην εκκλησία».

© 2024 tlife.gr