Site icon TLIFE

Σούπερ Κική: Τι απαντά ο δικηγόρος της στην ποινική δίωξη για ληστεία

Στο κρατητήριο παραμένει η Σούπερ Κική, η οποία μαζί με δύο φίλες της, συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας 19/2.

Η περιπέτεια της γνωστής influencer ξεκίνησε, όπως η ίδια κατήγγειλε στο Instagram, επειδή θέλησε να βοηθήσει τη φίλη και συνεργάτιδά της, καθώς δεχόταν συστηματική κακοποίηση από πρώην σύντροφό της. Από την άλλη, ο πρώην σύντροφος της συνεργάτιδάς της καταγγέλλει τη Σούπερ Κική και δύο γυναίκες ως ηθικούς αυτουργούς στον ξυλοδαρμό του, κάνοντάς τους μήνυση.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τις τρεις γυναίκες είναι: ληστεία κατά συναυτουργία, σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ηθική αυτουργία.

Ο συνήγορος υπέρασπισής της, κ. Βίκτωρ Στεφανόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και απάντησε για τις κατηγορίες που βαραίνουν την πελάτισσά του. «Η κατηγορία για τη Σούπερ Κική και τα άλλα κορίτσια είναι η κατηγορία της ληστείας. Αυτό είναι το κακούργημα. Ο συγκεκριμένος φερόμενος ως θύμα κατήγγειλε πως κατά τη διάρκεια του καβγά με τον περαστικά που επενέβη για να σώσει τις γυναίκες… Δεν τον γνωρίζει η Σούπερ Κική και οι γυναίκες τον περαστικό. (…)

Ο συγκεκριμένος άνδρας κατήγγειλε ότι αποπειράθηκαν να του κλέψουν τα κλειδιά της μηχανής του και το κινητό του. Σε καμία περίπτωση, όταν τρεις κοπέλες προσπαθούν να σωθούν από έναν άνθρωπο, δεν έχουν στο μυαλό τους να κλέβουν τα κλειδιά και το κινητό σε κοινή θέα. Θα στοχοποιήσουμε τρεις γυναίκες που δέχονται κακοποιητικές συμπεριφορές;» δήλωσε ο κ. Στεφανόπουλος.

Δες περισσότερα στο βίντεο από τον ANT1:

 

Αύριο, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, η Σούπερ Κική και οι δύο φίλες της θα απολογηθούν.

© 2024 tlife.gr