Σπίτι με το Mega: «Είμαι η Ρούλα Κορομηλά και δηλώνω παρουσιάστρια»

Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε στο τηλεοπτικό της σπίτι, καλησπερίζοντας τους τηλεθεατές στη μουσική εκπομπή Σπίτι με το Mega.

Από τα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας της η Ρούλα Κορομηλά πέρασε τα μηνύματά τους για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη αλλά και τη χαρά της που βρίσκεται για άλλη μια φορά στο δυναμικό του Mega.

«Έχω πια αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά», ανέφερε στην έναρξη η Ρούλα Κορομηλά.

Και πρόσθεσε: «Εσείς από το σπίτι θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι να με ακολουθήσετε, να με εμπιστευτείτε γιατί έχω κάποια σχέδια για εσάς τα οποία δεν θα σας τα αποκαλύψω από την αρχή αλλά θα τα βλέπουμε μαζί στην πορεία της εκπομπής», είπε η Ρούλα Κορομηλά, ενώ συστήθηκε στους νεότερους τηλεθεατές της.

«Όμως θα πρέπει να συστηθώ, δεν πρέπει να με ξέρετε όλοι. Είμαι λοιπόν η Ρούλα Κορομηλά και δηλώνω παρουσιάστρια. Γεννήθηκα έναν μήνα που θεωρείται ερωτικός, μπορεί να είναι και η έλξη που έχουμε τόσα χρόνια μεταξύ μας. Γεννήθηκα λοιπόν ένα Σάββατο, η μαμά μου δεν θυμάται καθόλου την ώρα, στις 16 Φεβρουαρίου του 1957. Θέλω να με γνωρίσετε περισσότερο και να σας πω τι αγαπάω. Αγαπάω τους ανθρώπους και τους κατανοώ, αγαπάω τη φύση, αγαπάω τα ζώα» συμπλήρωσε η Ρούλα Κορομηλά στην πρεμιέρα της εκπομπής, Σπίτι με το Mega.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164