Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Καρκά: «Έχει γίνει ποινικολόγος» – «Απαγορεύω να σχολιάζει δηλώσεις μου» απαντά ο ηθοποιός

Με μια ανάρτηση – κόλαφο ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς ξέσπασε κατά του Ιάκωβου Μυλωνά, εξαιτίας των δηλώσεων του συναδέλφου του για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είδα τον φίλτατο Ιάκωβο Μυλωνά να υποστηρίζει κουλτούρες προσβολής του τεκμηρίου της αθωότητας, κουλτούρες διαπόμπευσης, κουλτούρες κοινωνικού στιγματισμού κι εν ολίγοις και εμένα μου ξύπνησε η απορία ποιος είσαι εσύ ρε; Ο κύριος Μυλωνάς παραβίασε τον μισό ποινικό κώδικα. Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη, θα του είχα κάνει μηνύσεις και θα είναι πολύ μ@@@λακας αν δεν του κάνει» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καρκάς.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» το πρωί της Δευτέρας και κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του συναδέλφου του.

«Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ήρθα στην εκπομπή χωρίς να γνωρίζω ότι θα παιχτεί αυτό το θέμα. Και με τους δύο έχω συνεργαστεί, και οι δύο είναι φίλοι μου, όσο γίνεται. Δεν γνώριζα ότι ο Ιάκωβος Μυλωνάς θα κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις και απορώ γιατί αφού ήθελε να εκτονωθεί δεν ήρθε στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ να καταγγείλει κάποια πράγματα ή να πάει ως μάρτυρας. Δεν θέλω να κάνω κριτική στον Γιώργο που συχνά κάνει αναλύσεις του δικαίου, από την κατάσταση που έζησε, έχει γίνει «ποινικολόγος».

Νομίζω ότι είναι πολύ αυστηρός σε αυτά που λέει με πολλούς ανθρώπους, πολύ αιχμηρός και πρέπει και αυτός να κατεβάσει τους τόνους και να έρθει και αυτός στο ΣΕΗ ως μέλος να πει αυτά που πρέπει. Δεν έρχονται όμως στις γενικές συνελεύσεις να πουν αυτά που πρέπει να πουν. Μπορεί να έχει δίκιο σε αυτά που λέει αλλά γιατί τα λέει μέσα από τα social media, και δεν έρχεται στο αρμόδιο όργανο να τα πει φάτσα φόρα στους ανθρώπους που μπορεί να έχουν αντίθετη άποψη. Δεν το λέω για τον Γιώργο μόνο» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Ωστόσο, λίγο μετά τα σχόλια του Σπύρου Μπιμπίλα ήρθε άμεσα η αντίδραση του Γιώργου Καρκά, ο οποίος απαγόρευσε στον ηθοποιό να μιλάει δημόσια για εκείνον.

«Θα ήθελα με απέραντη αγάπη να εκφράσω δημοσίως πως απαγορεύω στον κύριο Μπιμπίλα να ξανασχολιάσει δημοσίως δηλώσεις μου. .και όποια εκπομπή θέλει να ρωτάει εμένα τον ίδιο για το τι εννοώ όταν λέω κάτι. Μη βγάζει “αναλυτές” της σκέψης μου να εξηγούν τι είπα, με τους οποίους έχω να μιλήσω 6 μήνες κιόλας… για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας» έγραψε ο Γιώργος Καρκάς στο Facebook.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164