Σπύρος Σταμούλης – Το βραχιόλι της φωτιάς: Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς της ΕΡΤ

Η νέα δραματική σειρά εποχής «Το βραχιόλι της φωτιάς», κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό της ΕΡΤ, πριν την επίσημη πρεμιέρα στην τηλεόραση της ΕΡΤ1.

«Το βραχιόλι της φωτιάς» έκανε αποκλειστική προβολή στο ERTFLIX, όπου κατέγραψε περισσότερες από 1 εκατομμύριο θεάσεις. Η καθηλωτική σειρά οχτώ επεισοδίων, μεταφέρει στη μικρή οθόνη το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας οικογένειας Εβραίων στις πιο ζοφερές στιγμές του 20ού αιώνα.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστος Λούλης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή, Δημήτρης Αριανούτσος, ενσαρκώνουν τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς.

Μεταξύ αυτών ο Σπύρος Σταμούλης, που υποδύεται τον Κωνσταντίνο Δήμου, ο οποίος ερωτεύεται τη Ζακλίν, μία από τις κόρες της οικογένειας Κοέν. Εκείνος είναι χριστιανός, εκείνη είναι Εβραία. Ένας έρωτας που μοιάζει απαγορευμένος!

 

 

 

 

Ποιος είναι ο Σπύρος Σταμούλης

Γεννημένος στην περιοχής της Πεύκης, ο 36χρονος Σπύρος Σταμούλης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στις Οικονομικές Επιστήμες, ενώ ακολούθησε το μεταπτυχιακό του στα Ναυτιλιακά.

Η υποκριτική ήταν εκείνη που τον κέρδισε. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ξεκινώντας τις πρώτες του συνεργασίες στο θέατρο.

«Είχα μια πολύ περίεργη πορεία. Προσπαθούσα να δω τι πραγματικά θέλω να κάνω στη ζωή μου. Η υποκριτική ήρθε αργά, ήμουν σε ηλικία 24 ετών, ήμουν στο όριο για να μπω στο Εθνικό. Δεν το είχα πάρει απόφαση ότι θα συνέχισα ως ηθοποιός. Τελείωσα τη σχολή και συνέχισε τις σπουδές μου στα Οικονομικά», δήλωσε ο Σπύρος Σταμούλης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ο Σπύρος Σταμούλης ήταν ο πρωταγωνιστής της δραματοποιημένης σειράς (docudrama) «Ιωάννης Καποδίστριας: Η ζωή και το έργο του», σε συνδρομητικό κανάλι.

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από τον ρόλο του «Γραμματικού» τον οποίο υποδύθηκε με επιτυχία το 2019 στις «Άγριες Μέλισσες» στον ANT1.

Ακολούθησαν οι συμμετοχές του στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ Μόλις Χθες, αλλά και στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο Ποτάμι» στο Open. 

Φέτος, ο Σπύρος Σταμούλης υποδύεται τον «Κωνσταντίνο Δήμου»  στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Βραχιόλι της φωτιάς».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164