Site icon TLIFE

Σπύρος Στεφανουδάκης: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε στον γάμο μας με τον Γιάννη, δεν βρήκα το κουράγιο να του το πω και το μετάνιωσα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκε ο Σπύρος Στεφανουδάκης τη Δευτέρα 1/7.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τον γάμο του με τον Γιάννη Τράκα αλλά και για την αντίδραση του πατέρα του όταν έμαθε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Είναι πολύ δύσκολο ένας γονιός να διαχειριστεί μια τέτοια ανακοίνωση από ένα παιδί. Από την άλλη πρέπει να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας ως άνθρωποι, να πάμε ένα βήμα παρακάτω,  ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει τη ζωή του και το σώμα του και να είναι ευτυχισμένος. Στον γάμο μας όλοι οι καλεσμένοι έκλαιγαν. Εγώ με τον Γιάννη είπαμε ότι θα εκφράσουμε ελεύθερα αυτά που νιώθουμε ο ένας για τον άλλο. Γράψαμε έναν όρκο και τον τηρήσουμε. Το ομοφυλόφιλος και το στρέιτ είναι κλισέ που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Το βασικότερο πράγμα είναι η αγάπη», είπε αρχικά ο Σπύρος Στεφανουδάκης. 

«Όταν η μητέρα μου σηκώθηκε να χορέψει με την μητέρα του Γιάννη, δεν σταμάτησα να κλαίω. Εγώ δεν χρειάστηκε να πω κάτι στη μητέρα μου, το είπε εκείνη σε εμένα. Από το οικογενειακό μου περιβάλλον το ήξερε μόνο η αδελφή μου. Η μητέρα μου το έμαθε πριν από 4 χρόνια. Ο πατέρας μου το έμαθε πρόσφατα, ήταν δεκτικός, αλλά δεν ήρθε στον γάμο. Δεν γνώριζε για τον γάμο, δεν βρήκα το κουράγιο να του το πω. Μετάνιωσα που δεν το είπα στον πατέρα μου, δεν ξέρω αν θα ερχόταν αλλά εγώ το μετάνιωσα», πρόσθεσε ο Σπύρος Στεφανουδάκης.

Τέλος, ο Σπύρος Στεφανουδάκης αποκάλυψε: «Μέσα από τον γάμο μου, ένας φίλος μου αποφάσισε να το πει στον μπαμπά του, ακόμα και αυτή η μια αλλαγή που έγινε μέσα από αυτόν τον γάμο εγώ πήρα πολύ μεγάλη χαρά. Αυτό που είδαν οι καλεσμένοι στον γάμο έπρεπε να το δει όλος ο κόσμος για να καταλάβει ότι είναι αληθινή».

© 2024 tlife.gr