Site icon TLIFE

Σπύρος Χαριτάτος: Έκανε πρεμιέρα μετά την ξαφνική αποχώρηση της Ευλαμπίας Ρέβη: «Προηγούνται οι κυρίες με Κ κεφαλαίο»

Την πρώτη «καλημέρα» της νέας σεζόν είπε το πρωί του Σαββάτου 7/9 ο Σπύρος Χαριτάτος καθώς η εκπομπή του «Τώρα Μαζί» έκανε πρεμιέρα.
Η αυλαία άνοιξε για τον Σπύρο Χαριτάτο στις 06:00 το πρωί έχοντας δίπλα του γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο τη Μίνα Καραμήτρου.

Ο Σπύρος Χαριτάτος αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές θέλησε να δώσει τον λόγο στη συνάδελφό του λέγοντας, «Προηγούνται οι κυρίες. Προηγούνται οι κυρίες και όταν έχουμε την κυρία της ενημέρωσης και την κυρία του αστυνομικού ρεπορτάζ με Κ κεφαλαίο και γύρω-γύρω χειροκροτήματα, σεβασμό και αγάπη… τελείωσε! Αυτό είναι! Αλήθεια λέω μέσα από την καρδιά μου», είπε ο Σπύρος Χαριτάτος στην έναρξη του «Τώρα Μαζί».

«Καλημέρα, ήρθα να σου κάνω παρέα σήμερα και αύριο. Δύο μέρες ήρθα να μείνουμε μαζί. Εμείς οι δύο, θέλεις να πούμε στον κόσμο πρωί-πρωί, πώς έχουμε μαλλιοτραβηχτεί στον δρόμο για μία δήλωση του Ρωχάμη; Θες να τα θυμηθούμε;», ανέφερε με χιούμορ από την πλευρά της η Μίνα Καραμήτρου.

«Το σίγουρο είναι ότι, φίλοι τηλεθεατές, αφοσιωμένοι στο ρεπορτάζ και χωρίς να χάνουμε το χιούμορ μας θα περπατήσουμε αυτό το υπέροχο Σαββατοκύριακο με τη Μίνα Καραμήτρου, την υπέροχη παρέα των τεχνικών μας πίσω από τις κάμερες αλλά και στο κοντρόλ», πρόσθεσε ο Σπύρος Χαριτάτος και μπήκε στη θεματολογία της εκπομπής.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο δημοσιογράφος δεν έκανε καμία αναφορά στην ξαφνική παραίτηση της πρώην συνεργάτιδάς του, Ευλαμπίας Ρέβη τέσσερις μόλις ημέρες πριν την – αρχικά προγραμματισμένη για τις 30/8 – πρεμιέρα της εκπομπής.

YouTube video player

© 2024 tlife.gr