Σπύρος Χαριτάτος: Έτσι έμαθε ότι η Ευλαμπία Ρέβη αποχωρεί από την εκπομπή λίγο πριν την πρεμιέρα τους στο Open

Σαν βόμβα έσκασε στο Open το απόγευμα της Τρίτης η αποκλειστική είδηση του zappIT ότι η Ευλαμπία Ρέβη, μόλις τέσσερις ημέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «Τώρα Μαζί» ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κανάλι.

Η δημοσιογράφος αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι» στην πρόταση του ΣΚΑΪ για ένα φιλόδοξο και μεγάλου κόστους project που σχεδιάζει να βγάλει στον αέρα τη νέα σεζόν ο σταθμός του Φαλήρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πρόκειται για μια ζωντανή ταξιδιωτική εκπομπή, μέσα από την οποία θα αναδεικνύονται διάφοροι τόποι της Ελλάδας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες.

Όπως μαθαίνουμε, η Ευλαμπία Ρέβη γνωστοποίησε την απόφασή της στο OPEN το μεσημέρι της Τρίτης. Ο Σπύρος Χαριτάτος ενημερώθηκε μερικές ώρες αργότερα από την ίδια την παρουσιάστρια, λίγο πριν τη δημοσίευση της είδησης στο zappIT.

Οι πληροφορίες του zappIT αναφέρουν πως ο γνωστός δημοσιογράφος αντέδρασε θετικά στην επιλογή που έκανε η συμπαρουσιάστριά του και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

Το ερωτηματικό που υπάρχει τώρα στο OPEN έχει να κάνει με το πρόσωπο που θα πάρει της θέση της Ευλαμπίας Ρέβη. Αν και η αρχική σκέψη ήταν να αναλάβει την εκπομπή μόνος του ο Σπύρος Χαριτάτος, φαίνεται πως επιθυμία όλων των πλευρών είναι να υπάρχει και μια γυναικεία παρουσία δίπλα του. Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες ημέρες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164