Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έγραφαν ότι είμαι έγκυος επειδή πήρα 2-3 κιλά – Δύο εβδομάδες έχει πέσει ράψιμο για να μπούμε στα φουστάνια»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη για τα σχόλια που δεχόταν για τα κιλά της αλλά και τα κιλά του μωρού της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μοιραστεί τη δική της εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα σχόλια που δεχόταν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για τα κιλά της και τις ευχές πολλών που νόμιζαν ότι είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

«Δε το αντέχω. Εγώ να σας πω τη δική μου εμπειρία. Παίρνω τα 2-3 κιλά του καλοκαιριού και μου γράφει μια, “άντε, με το καλό το μωρό, είσαι έγκυος;”. Απαντάω επί τούτου την ίδια μέρα για να μη γίνει θέμα, “σε ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν είμαι έγκυος, είναι οι καλοκαιρινές ατασθαλίες” και αντί όλο αυτό να μη γίνει θέμα επειδή απάντησα, έγραφαν: “Έγκυος η Σταματίνα; Τι απάντησε;”.

Πολλοί δε μπαίνανε καν να δουν τι απάντησε και δεχόμουν ευχές μέχρι που έρχεται μια κοπέλα στην Πάρο, μου χαϊδεύει την κοιλιά και μου λέει “με το καλό”. Την ευχαρίστησα και της είπα ότι δεν είμαι έγκυος. Ντε και καλά να μου πουν ότι μεγάλωσε η κοιλιά μου. Είναι έτσι ο σωματότυπος. Θα πάρω δυο κιλά το καλοκαίρι, θα τα χάσω. Δυο εβδομάδες έχει πέσει ράψιμο για να μπούμε στα φουστάνια, με ρούφηγμα μαζί»  είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

© 2024 tlife.gr