Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Εκνευρισμένη στον “αέρα”: “Σοκαρίστηκα με αυτό που συνέβαινε. Σηκώθηκα κι έφυγα…”

Το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε lockdown αναφέρθηκε σε μια δική της εμπειρία. Όπως είπε η παρουσιάστρια πριν μερικές μέρες επισκέφθηκε ένα εμπορικό κατάστημα με τα παιδιά της ωστόσο η μη τήρηση των μέτρων προστασίας και ο συγχρωτισμός την έκαναν έξαλλη.

Η παρουσιάστρια δε δίστασε να αποκαλύψει πως όχι μόνο αναγκάστηκε να κάνει παρατήρηση αλλά σηκώθηκε και έφυγε θέλοντας να προστατέψει τόσο τον εαυτό της όσο και τα παιδιά της.

«Σοκαρίστηκα με αυτό που συνέβαινε! Σηκώθηκα κι έφυγα. Σε ένα μαγαζί που δεν θέλω να κατονομάσω τους έκανα παρατήρηση, δεν τηρήθηκαν καθόλου τα μέτρα προστασίας, οι άνθρωποι δεν κρατούσαν αποστάσεις, ήταν συγχρωτισμένα άτομα στο ταμείο. Γενικά δε μου αρέσει να κάνω παρατηρήσεις επειδή δεν θέλω να χρησιμοποιώ την όποια αναγνωρισιμότητά μου για να κουνήσω το δάχτυλο αλλά επειδή έτυχε και είχα τα παιδιά μου τους λέω ότι αυτό που κάνετε είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, αν φάτε πρόστιμο θα είναι μεγαλύτερο από την είσπραξη που θα κάνετε. Σας παρακαλώ, να είμαστε τόσο προσεκτική και να την πάθουμε τελευταία μέρα έτσι;” είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Σοκαρίστηκα με αυτό που συνέβαινε! Σηκώθηκα κι έφυγα"

© 2024 tlife.gr