Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φινάλε για το Happy Day – «Δε θέλω να συγκινηθώ γιατί γίνομαι και λίγο γραφική»

Φινάλε έκανε το πρωί της Παρασκευής 5/7 η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day.

Η παρουσιάστρια, η οποία δέκα χρόνια τώρα μας λέει την πρωινή καλημέρα μέσα από τη συχνότητα του Alpha, θέλησε να πει δυο λόγια πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό της κοινό για το καλοκαίρι.

«Τι να πω παιδιά, δε θέλω να συγκινηθώ, γιατί γίνομαι και λίγο γραφική. Συγκινούμαι στην αρχή της σεζόν, συγκινούμαι στα γενέθλιά μου, συγκινούμαι στα γενέθλια της εκπομπής…» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και στη συνέχεια αποκάλυψε πως θα επιστρέψει με την ομάδα της στις τηλεοπτικές μας οθόνες στις 16 Σεπτεμβρίου.

«Θέλω να σας πω ότι σας έχουμε μέσα στη καρδιά μας και ακόμα και όταν δε θα είμαστε εδώ το καλοκαίρι και θα είμαστε στις διακοπές μας και θα ξεκουραστούμε, να ξέρετε ότι μετά από 2-3 μέρες που θα χαλαρώσουμε και θα αποφορτιστούμε, θα μας λείπει αυτή η καθημερινή συνήθεια… Το απολαμβάνω τόσο πολύ αυτό που έχουμε χτίσει, αυτό που ζούμε εδώ με την παρέα μας και μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με την παρέα τη δική μας. Το χαιρόμαστε. Ερχόμαστε το πρωί και ερχόμαστε με χαρά» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια έβαλε όλους τους συνεργάτες της στο πλατό και όλοι μαζί ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι στους τηλεθεατές

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164