Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αδαμαντίδη: «Το ότι κάποιος είναι καλός συνεργάτης, δεν σημαίνει ότι ξέρουμε τι κάνει σπίτι του»

Σε λίγη ώρα αναμένεται να φτάσει στο δικαστήριο ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος καταγγέλθηκε από την σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό. Οι τελευταίες εξελίξεις για το θέμα παρουσιάστηκαν στο Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνει θέση.

«Καταλαβαίνω  τη Σάσα Μπάστα και τον συνεργάτη του ότι θέλουν να πουν μία καλή κουβέντα, αλλά επειδή δεν ξέρουμε τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Το ότι κάποιος είναι καλός συνεργάτης, δεν σημαίνει ότι ξέρουμε τι κάνει στο σπίτι του. Δεν θέλω να επηρεάσω την κοινή γνώμη, αλλά όταν μία καταγγελία έρχεται και κουμπώνει με μία άλλη, αυτό κάτι δείχνει. Υπάρχει ας πούμε ένα pattern συμπεριφοράς» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εγώ αυτό που θέλω να πω στις άλλες γυναίκες αλλά και στους άνδρες που ενδεχομένως να υφίστανται κάτι τέτοιο, μην μένετε. Αν συμβαίνει και υφίσταστε μία τέτοια συμπεριφορά, πραγματικά δεν χρειάζεται δεύτερη ευκαιρία» συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164