Σταματίνα Τσιμτσιλή για αντίδραση Μενεγάκη: «Ήταν σαν να ήθελε να πει, ότι εμένα η καρδιά μου λέει Mega και όχι κάπου αλλού»

Την αντίδραση που είχε η Ελένη Μενεγάκη και την αναφορά της σε «λανθασμένα υπονοούμενα» μετά την ατάκα της Ευγενίας Σαμαρά σχολίασαν στο Happy Day το πρωί της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε πως θεωρεί ότι η Ελένη Μενεγάκη «ήταν σαν να ήθελε να πει, ότι εμένα η καρδιά μου λέει MEGA και όχι κάπου αλλού».

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Αν ισχύει ότι έχει ξεκινήσει μία σειρά συζητήσεων με το MEGA, όπου της έχουν πει ότι «ναι σε θέλουμε και το μόνο αγκάθι στη διαπραγμάτευση είναι των οικονομικών δεδομένων της συνεργασίας», τότε έχει μία λογική. Ήταν σαν να ήθελε να πει, ότι εμένα η καρδιά μου λέει MEGA και όχι κάπου αλλού.

«Ή MEGA ή σπίτι μου» έσπευσε να συμπληρώσει η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία επεσήμανε ότι το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με το κανάλι λήγει φέτος. Όπως όλα δείχνουν όμως, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, υπάρχει συζήτηση ότι η παρουσιάστρια θα συνεχίσει και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε πως η Ελένη Μενεγάκη είναι κατά των αλλαγών, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να καταλήγει: «Δεν περιμένεις την Ελένη να σου χαρίσει μόνο νούμερα, είναι ένα brand name. Κερδίζεις από άλλα. Το θέμα είναι πόσο νερό θα βάλουν στο κρασί τους οι δύο πλευρές».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164