Site icon TLIFE

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Έναστρον: «Παντού καπνίζουν» – Ένταση στο Happy Day για την ανάρτηση Πλεύρη

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επέβαλε πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλισσες, μετά από την κυκλοφορία φωτογραφιών όπου ο Βασίλης Μπισμπίκης κρατάει τσιγάρο στο χέρι του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε μέσα από το Happy Day πως τον τελευταίο χρόνο που βγαίνει έξω έχει ανακαλύψει ότι ο αντικαπνιστικός νόμος δεν τηρείται, με τον Δημήτρη Παπανώτα να αντιδρά στην ανάρτηση του Υπουργού Υγείας.

«Το νυχτερινό κέντρο στην ουσία αποδέχεται το γεγονός. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι – επειδή βγαίνω λίγο παραπάνω φέτος – παντού καπνίζουν το βράδυ στα νυχτερινά κέντρα, δυστυχώς ο αντικαπνιστικός νόμος “καταστρατηγείται” παντού. Μόνο στα εστιατόρια είναι σεβαστός» τόνισε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Σε μια χώρα που στα νοσοκομεία δεν βρίσκεις κρεβάτι μας ενόχλησε ο αντικαπνιστικός νόμος; Την ευαισθησία του ο κ. Πλεύρης δεν μπορεί να την εξαντλήσει στο να υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες στα νοσοκομεία για τους ασθενείς και την εξαντλεί στα μπουζούκια; Υποκρισία» είπε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος.

«Αυτός είναι λαϊκισμός. Ο κ. Πλεύρης δεν μπορούσε να κλείσει τα μάτια σε αυτή τη φωτογραφία που αναπαράχθηκε στα social media» απάντησε η παρουσιάστρια.

© 2024 tlife.gr